1/5

Locale commerciale in Vendita

ThermiΚουγιάμη Αποστόλου, 44
€ 450.000
178 m²
2 bagni

Nota

Annuncio aggiornato il 13/05/2024
Descrizione

riferimento: EK-6605935

Στον κεντρικότερο δρόμο της επέκτασης Θέρμης (στη διεύθυνση Α. Κουγιάμη 44, απέναντι από τα ψιλικά "Χρηστάκης"), πρόκειται να ανεγερθούν τρεις διώροφες οικοδομές. Τα δύο κτίρια θα αποτελούνται από δύο ισόγεια καταστήματα και δύο διαμερίσματα με σοφίτες το καθένα, ενώ το τρίτο θα αποτελείται μόνο από διαμερίσματα. Μαζί με αυτά, προβλέπονται και υπόγειες αποθήκες, καθώς και αποκλειστικές θέσεις στάθμευσης. Έχει πραγματοποιηθεί εδαφοτεχνική μελέτη από μεγάλο γραφείο της πόλης για το έδαφος-υπέδαφος του οικοπέδου.
Τα καταστήματα θα έχουν καθαρή επιφάνεια 87τ.μ., 23τ.μ. κοινόχρηστα, και 68τ.μ. υπόγειο βοηθητικό χώρο με εσωτερική σκάλα (συνολικά 178τ.μ.). Επιπλέον, στην είσοδο της οικοδομής θα υπάρχει ασανσέρ που οδηγεί στον υπόγειο χώρο. Μπροστά από την είσοδο κάθε καταστήματος θα υπάρχουν δύο θέσεις στάθμευσης.
Όλα τα διαμερίσματα θα διαθέτουν ενδοδαπέδια θέρμανση με ατομικό λέβητα αερίου, ηχομόνωση τοιχοποιίας και δαπέδου, υγρομόνωση, συναγερμό, ηλιακό θερμοσίφωνα, ενεργειακά κουφώματα με ηλεκτρικά παντζούρια και σίτες, αλλά και κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης με απομακρυσμένη επικοινωνία.
Τα κτίρια βρίσκονται δίπλα σε ιδιωτικά εκπαιδευτήρια και δημόσια σχολεία, ενώ σε απόσταση 80 μέτρων βρίσκεται μεγάλη παιδική χαρά και σύντομα νηπιαγωγείο-δημοτικό. Επιπλέον, ανήκουν στα ελάχιστα καταστήματα σε ολόκληρη την επέκταση Θέρμης και βρίσκονται σε δρόμο με τη μεγαλύτερη κίνηση οχημάτων, καθώς ο δρόμος μπροστά από τα καταστήματα καταλήγει σε Θέρμη, Πανόραμα, Τριάδι κ.λπ.
Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά ή από κοντά.
Caratteristiche
Contratto
Vendita
Tipologia
Locale commerciale
Superficie
178 m²
Locali
2 bagni
Totale piani edificio
2 piani
Posti Auto
1 in box privato/box in garage
Altre caratteristiche
  • Esposizione esterna
  • Impianto di allarme
  • Porta blindata
Informazioni sul prezzo
Prezzo
€ 450.000
Prezzo al m²
2.528 €/m²
Dettaglio dei costi
Spese condominio
€ 15/mese
Efficienza energetica

Consumo di energia

A+

Scopri ogni angolo dell'immobile
+2 foto
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista

Privato