Attività commerciale in Vendita

KateriniΔαγκλή, 1
€ 46.000
No mura
290 m²

Nota

Annuncio aggiornato il 29/04/2024
Descrizione

riferimento: EK-6607257

Η βιοτεχνία ξηρών καρπών και φρούτων ΑΒΑΚΙΑΝ ξεκίνησε ως μια οικογενειακή επιχείρηση από τον κ. Δανιήλ Αβακιάν στο νομό Πιερίας στις αρχές του 1950.
Από την εδραίωση της μέχρι σήμερα η εταιρεία συνεχίζει να χαρακτηρίζεται για την αξιοπιστία και την πολύχρονη αφιέρωση στην μεταποίηση των προϊόντων που διακινεί καθώς και για τον ειλικρινή σεβασμό στις ανάγκες και απαιτήσεις των πελατών της. Είμαστε περήφανοι που πρωτοπορούμε στην επεξεργασία και διακίνηση των ξηρών καρπών και φρούτων και συνεχίζουμε να σεβόμαστε τους πελάτες και τις μεταβαλλόμενες ανάγκες τους.
Από την εκκίνηση της εταιρείας το όραμα που διακατέχει την λειτουργία της έχει στηριχτεί επάνω σε δύο άξονες που είναι:
• Η άριστη απόδοση ποιότητας στους ξηρούς καρπούς μέσα από εκσυγχρονισμένες μεθόδους παραγωγής και τυποποίησης.
• Η σχέση ειλικρινούς συνεργασίας και εμπιστοσύνης με τους πελάτες η οποία είναι ο κορμός για τις ανταγωνιστικές μας εμπορικές σχέσεις στην αγορά.
Οι δύο αυτοί άξονες έγιναν κατευθυντήριες γραμμές για την ανάπτυξη του επιχειρησιακού έργου της εταιρείας όχι μόνο στον νομό Πιερίας αλλά και σε όλη την Ελλάδα γενικότερα. Έχουμε διακριθεί για την ποιότητα των προϊόντων αλλά και την άριστη εξυπηρέτηση στους πελάτες λιανικής αλλά και χονδρικής πώλησης. Παρόλη την εταιρική ανάπτυξη η επιχείρηση συνεχίζει να λειτουργεί μέσα στην ίδια οικογενειακή κουλτούρα και οργανωτική ελαστικότητα που συνέβαλαν προς την ανάπτυξη της.
Για απρόβλεπτους λόγους υγείας τα μέλη της οικογένειας κάνουν διαθέσιμη την επιχείρηση για αγορά και σε τιμή ευκαιρίας σε ενδιαφερόμενους που θέλουν να συνεχίσουν την δραστηριότητα της και να συνεχίζουν να απολαμβάνουν τα οικονομικά οφέλη. Σημαντικός εξοπλισμός από κατασκευαστικά μηχανήματα και χώρους προώθησης προϊόντων επιτρέπουν στον ενδιαφερόμενο αγοραστή να αξιοποιήσει την σημαντική φήμη και την εμπιστοσύνη αξιοπιστίας που έχει αποκτήσει τα τελευταία 70 χρόνια. Στην τιμή πώλησης περιλαμβάνεται και η ιστοσελίδα http://****.** καθώς και το πελατολόγιο της.

• Εμβαδό 290m2
• Εμβαδό Οικοπέδου 391m2
• Όροφοι/Πατώματα 3
• WC 2
• Χώροι στάθμευσης 5+
• Ανελκυστήρας: Ναι

Caratteristiche
Contratto
Vendita
Tipologia
Attività commerciale | senza mura
Superficie
290 m²
Totale piani edificio
2 piani
Posti Auto
1 in box privato/box in garage
Informazioni sul prezzo
Prezzo
€ 46.000
Prezzo al m²
159 €/m²
Efficienza energetica

Consumo di energia

Ε

Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista

Privato