Attico Νικολαΐδου 2-20, 111 45, Αθήνα, Kato Patisia, Patision - Acharnon

Patision - AcharnonΝικολαΐδου 2-20, 111 45, Αθήνα
€ 260.000
4 locali
135 m²
2 bagni
Piano 3
Ascensore
Balcone
Annuncio aggiornato il 12/05/2024
Descrizione

riferimento: 5-2922

Κωδικός ακινήτου: 5-2922 - Λεωφ. Πατησίων - Λεωφ. Αχαρνών Τρεις Γέφυρες ΠΩΛΕΙΤΑΙ ανακαινισμένο διαμέρισμα στον 3 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 135 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 2 μπάνια . Είναι κατασκευασμένο το 1976 και ανακαινίστηκε το 2024. Διαθέτει θέρμανση αυτόνομη - φυσικού αερίου, θέα σε ανοιχτό ορίζοντα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι και ξύλο, πόρτα ασφαλείας, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, αποθήκη , A/C, προεγκατάσταση Α/C, συναγερμό, προεγκατάσταση συναγερμού, ηλεκτρικές συσκευές, τέντες, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, boiler, BBQ, θυροτηλεόραση, ανοιχτωσιά, μπαλκόνια 80 τ.μ. απόσταση από μετρό 750 μέτρα - Τιμή: 260.000 € (Κωδικός γραφείου 231701008-37)
Το διαμέρισμα βρίσκεται στην Περιοχή Νιρβάνα στις 3 Γέφυρες στον 3ο όροφο και είναι το 1ο ρετιρέ και αποτελείται από τεράστιο σαλόνι - τραπεζαρία - κουζίνα, 2 μπάνια το ένα με ντουζιέρα και το άλλο με μπανιέρα, 3 Υ/Δ , 1 τεράστια βεράντα 70τμ καθώς και άλλα 2 μπαλκόνια στο πίσω μέρος και διαθέτει και μία αποθήκη στο υπόγειο
Το διαμέρισμα ανακαινίστηκε ριζικά πριν 4 μήνες με πολύ καλά και ακριβά υλικά. Έγινε πλήρης και ακριβή ανακαίνιση με σκοπό την ιδιοκατοίκηση οπότε και έχουν τοποθετηθεί οι καλύτερες δυνατές επιλογές.
Πιο συγκεκριμένα: στο διαμέρισμα έχουν αλλαχτεί όλες οι υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, έχουν τοποθετηθεί παντού αλουμίνια κουφώματα με σίτες, ηλεκτρικά ρολά παντού, νέα είδη υγιεινής, νέα κουζίνα, καινούρια ντουλάπια, καινούρια πλακάκια. Επιπλέον διαθέτει αυτόνομη θέρμανση φυσικού αερίου με δικό του λέβητα, ηλιακό θερμοσίφωνα με boiler, ηλεκτρική τεράστια τέντα στην βεράντα η οποία έχει την δυνατότητα να μαζέψει η μισή ή και ολόκληρη με φωτισμούς στην οροφή της καθώς και εντοιχιζόμενες οικιακές συσκευές (φούρνος μικροκυμάτων, εστίες, ηλεκτρικός φούρνος, πλυντήριο πιάτων)
Η υπέροχη βεράντα αποτελεί ιδανική επιλογή για χαλάρωση , πάρτι, μπάρμπεκιου ή για παιχνίδι
Το διαμέρισμα διαθέτει γυψοσανίδα οροφής με φωτισμούς σε όλο το μήκος του διαμερίσματος. Διαθέτει επίσης και τριφασικό ρεύμα.
Βρίσκεται δίπλα σε πλατεία με καφετέριες, χώρο για παιδία ή κατοικίδια , δίπλα από την Στρατηγού Καλλάρη, πολύ κοντά σε σούπερ μάρκετ, φαρμακεία, κοντά στα ΚΤΕΛ της Λιοσίων και το Νοσοκομείο Παμμακάριστος, σχολεία και πολύ κοντά στην έξοδο της εθνικής οδού
Πρόκειται για ένα μοναδικό ακίνητο που δεν θα χρειαστείτε να ξοδέψετε ούτε ένα ευρώ για να μπείτε.
Τιμή 280.000€ συζητήσιμη 
| Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας.
| Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.
| Όλα τα ακίνητα που προβάλλουμε μέσω internet είναι διαθέσιμα, καθώς γίνεται συνεχής ενημέρωση και αποσύρονται τα μη διαθέσιμα.
| Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή ο Α.Φ.Μ, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 - ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012
Caratteristiche
contratto
Vendita
tipologia
Attico | Immobile di lusso
superficie
135 m²
locali
4 (3 camere da letto, 1 altro), 2 bagni
piano
3° piano, con ascensore
altre caratteristiche
Impianto di allarme
Porta blindata
Balcone
Infissi esterni in doppio vetro / metallo
Costi
prezzo
€ 260.000
spese condominio
€ 10/mese
Efficienza energetica
anno di costruzione
1976
stato
Ottimo / Ristrutturato
riscaldamento
Autonomo, alimentato a metano
certificazione energetica
In attesa di certificazione
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista