Bilocale Κολωνάκι - Λυκαβηττός, Kolonaki, Kolonaki - Lykavittos

Kolonaki - LykavittosΚολωνάκι - Λυκαβηττός
€ 650.000
2 locali
125 m²
2 bagni
Piano 3
No Ascensore
Annuncio aggiornato il 01/05/2024
Descrizione

riferimento: 943123

Διατίθεται προς πώληση διαμέρισμα στην τοποθεσία του Κολωνακίου. Το διαμέρισμα επιφανείας 125 τ.μ. προσφέρει δύο υπνοδωμάτια, μια άνετη κουζίνα και ένα φωτεινό σαλόνι.

Το πλεονέκτημα του διαμερίσματος είναι η δυνατότητα ενοποίησης με το διπλανό του, δημιουργώντας έναν εντυπωσιακό χώρο 250 τ.μ. με ευρύχωρους χώρους και εξαιρετική λειτουργικότητα. Αυτή η δυνατότητα δίνει την ευκαιρία για μια εξαιρετική εμπειρία διαβίωσης σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους και κομψούς δρόμους της πόλης.

Το Κολωνάκι αποτελεί μία από τις πιο αριστοκρατικές και πολυσύχναστες περιοχές της Αθήνας, γνωστή για την πολυτέλεια, την πλούσια αρχιτεκτονική και τον πολιτισμό που αντιπροσωπεύει. Είναι ένας προορισμός που συνδυάζει την αρχοντιά των καταστημάτων μόδας και των εστιατορίων με την παραδοσιακή γοητεία των γραφικών πλακόστρωτων δρόμων .

Οι κατοίκοι και οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν βόλτες στους πεζόδρομους με τα εντυπωσιακά νεοκλασικά κτίρια, ενώ μπορούν επίσης να επισκεφτούν διάφορα μουσεία, γκαλερί τέχνης και πολιτιστικά κέντρα που προσφέρουν μια εμπειρία εμβληματικού πολιτισμού.

Επιπλέον, οι κάτοικοι απολαμβάνουν την εύκολη πρόσβαση σε μέσα μαζικής μεταφοράς και τις πολλές επιλογές για διασκέδαση και ψώνια σε κοντινές περιοχές.Το Κολωνάκι είναι μια περιοχή που συνδυάζει την κοσμοπολίτικη αύρα με την παράδοση και την πολυτέλεια, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία διαβίωσης.
Caratteristiche
contratto
Vendita
tipologia
Appartamento
superficie
125 m²
locali
2 camere da letto, 2 bagni
piano
3° piano
Costi
prezzo
€ 650.000
Efficienza energetica
stato
Da ristrutturare
certificazione energetica
In attesa di certificazione
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista