Bilocale Παλαιό Φάληρο, Agia Varvara, Palaio Faliro

Palaio FaliroΠαλαιό Φάληρο
€ 280.000
3 locali
70 m²
1 bagno
Piano 1
Ascensore
Balcone
Annuncio aggiornato il 02/05/2024
Descrizione

riferimento: 943331

Προς πώληση πολυτελής οροφοδιαμέρισμα, με αποπεράτωση το 2025. καταλαμβάνει τον 1ο όροφο, σε μία από τις πιο περιζήτητες περιοχές του Παλαιού Φαλήρου. Έχει εμβαδόν 70 τ.μ., βρίσκεται σε οικόπεδο 220 τ.μ. και προσφέρει εξαιρετική διαβίωση σε δύο επίπεδα με ανοιχτή θέα στο αστικό τοπίο.

Η διαρρύθμιση της αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, 1 μπάνιο, μια μοντέρνα κουζίνα της εταιρίας Gruppo Cuicine και ένα ευρύχωρο σαλόνι. Επιπλέον, διατίθενται θέση στάθμευσης σε πιλοτή και μια υπόγεια αποθήκη 13 τ.μ. που θα καλύψει κάθε σας ανάγκη για αποθηκευτικό χώρο.

Η θέρμανση είναι ατομική με φυσικό αέριο μέσω ενδοδαπέδιας θέρμανσης για μέγιστη άνεση. Η θερμοπρόσοψη 10cm που καλύπτει περιμετρικά το ακίνητο σε συνδυασμό με τα διπλά ενεργειακά κουφώματα και την υψηλής ποιότητα προδιαγραφών κατασκευή σας παρέχει υψηλή ενεργειακή απόδοση Α.

Οι επιπλέον παροχές περιλαμβάνουν ασανσέρ με εντοιχισμένες πόρτες, πόρτα ασφαλείας, θυροτηλεόραση, κάμερες ασφαλείας, σύστημα πυρόσβεσης και ανιχνευτή καπνού. Η τοποθεσία είναι ιδανική, βρίσκεται κοντά σε τραμ, συγκοινωνίες, πάρκο, θάλασσα, παραλία, σχολεία, καθώς και αγορές και super market.

Τιμή πώλησης: €280.000. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την Imberal στο τηλέφωνο 6984516254 ή μέσω email στο info@imberal.gr.
Caratteristiche
contratto
Vendita
tipologia
Appartamento | Immobile di lusso
superficie
70 m²
locali
3 (2 camere da letto, 1 altro), 1 bagno
piano
1° piano, con ascensore
Posti Auto
1 in parcheggio/garage comune
altre caratteristiche
Porta blindata
Esposizione esterna
Balcone
Costi
prezzo
€ 280.000
Efficienza energetica
stato
Nuovo / In costruzione
riscaldamento
Autonomo, a pavimento, alimentato a metano
Efficienza energetica
A+
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista