Terreno non edificabile in Vendita

IthakiKaravia Evgeniou, Ithaki 28300
€ 160.000
352 m²
Annuncio aggiornato il 31/05/2024
Descrizione

riferimento: IDMV094VAT

Αυτό το οικόπεδο στο Βαθύ είναι προς πώληση. Βρίσκεται κοντά στην περιοχή Κανελάτα, στον δρόμο προς τις παραλίες Φιλιατρό και Σαράκινικο. Το οικόπεδο είναι άρτιο και οικοδομήσιμο και έχει ήδη άδεια έναρξης κατασκευής. Η τοποθεσία είναι ιδανική γιατί βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από την υπόλοιπη πόλη του Βαθέως και μόλις 5 λεπτά με το αυτοκίνητο από την κοντινότερη παραλία.

Το ακίνητο πωλείται με την οικοδομική άδεια που έχει ήδη εγκριθεί. Aυτό σημαίνει ότι είναι το τέλειο ακίνητο για κάποιον που αναζητά ένα υπέροχο αρχοντικό, σε μια υπέροχη κατοικημένη περιοχή χωρίς να περιμένει να ξεκινήσει η διαδικασία κατασκευής. Στα σχέδια είναι δύο ξεχωριστές κατοικίες, ενωμένες μεταξύ τους. Κάθε σπίτι περιλαμβάνει δύο δίκλινα υπνοδωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο στο ισόγειο. Στον πρώτο όροφο, το κάθε σπίτι περιλαμβάνει κουζίνα, τραπεζαρία και σαλόνι που είναι όλα ενιαία και έχει ξεχωριστό τρίτο μπάνιο. Το πρώτο επίπεδο έχει  μια μπροστινή βεράντα για να απολαύσετε τη θέα προς το χωριό Περαχώρι. Επίσης στο υπόγειο, τα σχέδια προβλέπουν για ένα ξεχωριστό δωμάτιο-στούντιο, με μια μικρή κουζίνα και ένα μπάνιο.

Ο σχεδιασμός αυτός θα ήταν τέλειος για κάποιον που θέλει να νοικιάσει και τις 3 κατοικίες, για να δημιουργήσει ένα εισόδημα ή, εναλλακτικά, για οικογένειες που θέλουν να είναι κοντά αλλά ταυτόχρονα να έχουν το ιδιωτικό τους χώρο. Η αγορά αυτού του οικοπέδου προσφέρει πολλές δυνατότητες. Η εύκολη οδική πρόσβαση, καθώς και η διαθέσιμη ηλεκτρική ενέργεια, θα κάνουν τη διαδικασία κατασκευής ομαλή και απλή. Έχει επίσης εξωτερικούς χώρους και ένα ωραίο κήπο με ελιές. Το οικόπεδο είναι συνολικά 352 τ.μ. και η άδεια οικοδόμησης έχει εκδοθεί για ένα σπίτι 200τ.μ. που χωρίζεται σε δύο κατοικίες των 100m2 η καθεμία, με το στούντιο στο υπόγειο.

Κάντε κλικ στην καρτέλα-Κάτοψη για να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την άδεια της οικοδομής και το είδος του σπιτιού. Θα είναι ένα όμορφο σπίτι δύο υπνοδωματίων.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δείξουμε το ακίνητο ή για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτήν την ιδιοκτησία.
Στόχος μας είναι να κάνουμε τη διαδικασία αγοράς όσο το δυνατόν πιο απρόσκοπτη, έχουμε δημιουργήσει το φυλλάδιο Αγοράς Ακινήτων στην Ιθάκη για να σας παρέχουμε όλες τις πληροφορίες που θα θέλατε. Προσφέρουμε επίσης μια υπηρεσία διαχείρισης έργων. Βρείτε μας στο Instagram (mv_properties_ithaca) και Facebook (MV Properties).   
Caratteristiche
contratto
Vendita
tipologia
Terreno non edificabile
superficie
352 m²
Accesso in strada/servitù di passaggio
In autostrada
altre caratteristiche
Esposizione sud, ovest
Costi
prezzo
€ 160.000
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista