1/15

Duplex Ανδρουτσόπουλου Αν., Centro, Lechaina

LechainaΑνδρουτσόπουλου Αν.
€ 220.000
4 locali
158 m²
2 bagni
Balcone

Nota

Annuncio aggiornato il 09/05/2024
Descrizione

riferimento: EK-6649509

Το ακίνητο βρίσκεται σε ήσυχο δρόμο, αλλά σε εξαιρετικά κεντρικό σημείο, 200 μέτρα από την κεντρική πλατεία των Λεχαινών με τις καφετέριες, τις ταβέρνες, τα καταστήματα και τις τράπεζες.

Αποτελείται από τον 1ο όροφο στον οποίο βρίσκονται ένα χωλ υποδοχής, ένα μεγάλο σαλόνι με δύο χώρους καθισικού, μία κουζίνα με χώρο τραπεζαρίας και ένα υπνοδωμάτιο με δικό του μπάνιο. Με εσωτερική σκάλα συνδέεται ο πρώτος όροφος με τον 2ο όροφο στον οποίο βρίσκονται δύο υπνοδωμάτια, ένα μπάνιο και ένα δωμάτιο υπηρεσίας (laundry). Το σπίτι έχει κατοικηθεί ελάχιστα, καθότι έχει χρησιμοποιηθεί μόνο ως εξοχική κατοικία, και είναι σαν καινούριο. Διαθέτει κλιματιστικά σε όλους τους χώρους και είναι κατασκευασμένο με υλικά άριστης ποιότητας.

Το λιμάνη της Κυλλήνης, από το οποίο εκτελούνται καθημερινά δρομολόγια από και πρός τη Ζάκυνθο και την Κεφαλλονιά, είναι προσβάσιμο σε μόλις 10 λεπτά με το αυτοκίνητο, Επίσης σε πολυ κοντινή απόσταση (15-25 λεπτά οδήγηση) βρίσκονται οι καταγάλανες αμμώδεις παραλίες Χρυσή Ακτή, Γλύφα, Θίνες, Κουρύτα και Αρκούδι. Η Αρχαία Ολυμπία είναι προσβάσιμη σε 45 λεπτά με το αυτοκίνητο.
Caratteristiche
Tipologia
Duplex | Immobile di lusso
Contratto
Vendita
Piano
1
Piani edificio
2
Superficie
158 m²
Locali
4
Camere da letto
3
Bagni
2
Balcone
Riscaldamento
Autonomo
Altre caratteristiche
  • Caminetto
  • Porta blindata
Informazioni sul prezzo
Prezzo
€ 220.000
Prezzo al m²
1.392 €/m²
Efficienza energetica

Consumo di energia

Ε

Scopri ogni angolo dell'immobile
+12 foto
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista

Privato