1/25

Attività commerciale in Vendita

Toroni
€ 400.000
No mura
85 m²

Nota

Annuncio aggiornato il 16/08/2024
Descrizione

riferimento: 1-1266

Κωδικός ακινήτου: 1-1266 - Τορώνη Σάρτη Σαρτη ΠΩΛΕΙΤΑΙ ανακαινισμένη επιπλωμένη επιχείρηση στον 1 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 85 τ.μ. μόνο 30 μέτρα από τη θάλασσα. Αποτελείται από . Είναι κατασκευασμένη το 1998 και διαθέτει θέα σε ανοιχτό ορίζοντα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι και ξύλο, πόρτα θωρακισμένη, ντουλάπες, πάρκινγκ, A/C, συναγερμό, ηλεκτρικές συσκευές, εξοπλισμό, σίτες, κάμερες, θυροτηλεόραση, εσωτερική σκάλα - Τιμή: 400.000 €
Στην όμορφη  Σάρτη, πωλείται μια εξαιρετική ευκαιρία για να αποκτήσετε ένα ανακαινισμένο και πλήρως επιπλωμένο ακίνητο . Με συνολική επιφάνεια 85 τ.μ., αυτή η επιχείρηση είναι ιδανική για όσους αναζητούν έναν χώρο που συνδυάζει την άνεση και την πρακτικότητα. Βρίσκεται μόλις 30 μέτρα μακριά από την πανέμορφη θάλασσα, προσφέροντας μια μοναδική θέα και τη δυνατότητα να απολαμβάνετε την αγαπημένη σας δραστηριότητα σε λίγα βήματα από το σπίτι σας.

Η ιδιοκτησία αποτελείται από ένα άνετο στούντιο 10 τ.μ. και δύο ευρύχωρα διαμερίσματα 30 τ.μ. και 45 τ.μ., προσφέροντας επαρκή χώρο για να φιλοξενήσετε την οικογένειά σας ή τους φίλους σας. Ο χώρος διαθέτει κουφώματα αλουμινίου   Επιπλέον, διαθέτει ντουλάπες για επιπλέον αποθηκευτικό χώρο . Η ιδιοκτησία είναι πλήρως εξοπλισμένη με όλες τις απαραίτητες ηλεκτρικές συσκευές και εξοπλισμό. Επιπλέον, διαθέτει θέρμανση και A/C για άνετη διαβίωση όλες τις εποχές του χρόνου. Η εσωτερική σκάλα σας επιτρέπει να κυκλοφορείτε εύκολα μεταξύ των χώρων, ενώ οι έξυπνες κλειδαριές πόρτας και οι κωδικοί ασφαλείας προσφέρουν πρόσβαση μόνο σε εξουσιοδοτημένα άτομα.

Για μεγαλύτερη ασφάλεια, υπάρχει και μια έξυπνη κάμερα καταγραφής βίντεο που καταγράφει κάθε κίνηση. Επιπλέον, μπορείτε να μιλήσετε με τους επισκέπτες σας από απόσταση μέσω της θυροτηλεόρασης.

Αυτή η έτοιμη επιχείρηση είναι ιδανική για όσους αναζητούν έναν χώρο που συνδυάζει την άνεση, την ασφάλεια και την πολυτέλεια. Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα ακίνητο στην πανέμορφη Σάρτη. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να κλείσετε το ραντεβού σας και να δείτε από κοντά αυτήν τη μοναδική ευκαιρία.

Το γραφείο μας Sithon Real Estate με έδρα τη Συκιά Χαλκιδικής δημιουργήθηκε για να καλύψει τις ανάγκες των ευρύτερων περιοχών όπως Συκιάς, Σάρτης, Καλαμίτσι, Κριαρίτσι, Πόρτο Κουφό, Τορώνης αλλά και ολόκληρης της Σιθωνίας.

Η ομάδα του Sithon Real Estate και των συνεργατών της με νομικές υπηρεσίες, συμβολαιογραφική κάλυψη, συμβουλές προς έκδοση δανείων, πολεοδομικές συμβουλές, τοπογραφικές μελέτες, διαχείριση εκμετάλλευσης ακινήτων, καθιστά το γραφείο μας έτοιμο να διεκπεραιώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την κάθε συναλλαγή σας.


Sithon Real Estate

Μεσιτικό Γραφείο: Δέσποινα Δριστάρη

Διεύθυνση: Συκιά Χαλκιδικής

ΤΚ: 63072

Κινητό: 6907859220 whats up/viber

Email : sithon.realestate@gmail.com
Caratteristiche
Contratto
Vendita
Tipologia
Attività commerciale | senza mura
Superficie
85 m²
Posti Auto
1 in parcheggio/garage comune
Altre caratteristiche
  • Arredato
  • Impianto di allarme
  • Porta blindata
Informazioni sul prezzo
Prezzo
€ 400.000
Prezzo al m²
4.706 €/m²
Scopri ogni angolo dell'immobile
+22 foto
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista