Monolocale piano rialzato, Agios Nikolaos, Charilaou

Charilaou
€ 460/mese
2 locali
55 m²
2 bagni
Piano R
No Ascensore
Arredato
Annuncio aggiornato il 29/05/2024
Descrizione

riferimento: 82-85


Κωδ: 82-85 - Νέα Ελβετία, ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ Γκαρσονιέρα σε άριστη κατάσταση συνολικής επιφάνειας 55 τ.μ. σε ψηλό ημιώροφο(σαν πρώτος) σε οικοδομή του 80.
Αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο, ευρύχωρη σαλοκουζίνα, χωλ, WC και μπαλκόνι. Διαθέτει ατομική θέρμανση φυσικού αερίου, συνθετικά κουφώματα με διπλά τζάμια, θωρακισμένη πόρτα και πλακάκια στο δάπεδο.
Υπάρχουν ακόμη,  μία δίφυλλη ντουλάπα στο δωμάτιο και μια δίφυλλη μεγάλη ντουλάπα στο χωλ με καθρέπτη. Στο διαμέρισμα υπάρχουν επίσης εντοιχισμένες ηλεκτρικές συσκευές και συγκεκριμένα: ψυγείο siemens, πλυντήριο ρούχων, πλυντήριο πιάτων siemens και φούρνος siemens. Στο σαλόνι περιλαμβάνονται δύο διθέσιοι καναπέδες και ένα τραπέζι με τέσσερις καρέκλες όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες. Είναι φωτεινό, βρίσκεται σε πολύ ήσυχη γειτονιά, αρκετά ψηλά ώστε να μην υπάρχει θέμα ασφάλειας και πολύ κοντά σε στάσεις λεωφορείου (10,31) και μετρό(μελλοντικά). Η πρόσβαση στην οδό Μουδανίων για Χαλκιδική είναι πανεύκολη όπως και η πρόσβαση σε Περιφερειακή και κέντρο. Πολύ κοντά στο διαμέρισμα υπάρχει ακόμη σούπερ μάρκετ και δυο λαϊκές αγορές κάθε Τρίτη και Σάββατο.
Caratteristiche
contratto
Affitto
tipologia
Appartamento
superficie
55 m²
locali
2 (1 camera da letto, 1 altro), 2 bagni
piano
Piano rialzato
altre caratteristiche
Porta blindata
Arredato
Infissi esterni in doppio vetro / PVC
Costi
prezzo
€ 460/mese
spese condominio
€ 7/mese
cauzione
Non indicata
Efficienza energetica
anno di costruzione
1979
riscaldamento
Autonomo, alimentato a metano
Efficienza energetica
Δ
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista