Terratetto unifamiliare Πετροκέρασα, Petrokerasa, Kallindoia

KallindoiaΠετροκέρασα
€ 60.000
5+ locali
160 m²
2 bagni
No Ascensore
Balcone
Arredato

Nota

Annuncio aggiornato il 17/07/2024
Descrizione

riferimento: 3064855

Κωδικός ακινήτου: 3064855 - Καλλίνδοια Πετροκέρασα ΠΩΛΕΙΤΑΙ επιπλωμένη μονοκατοικία στον 1 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 160 τ.μ. σε οικόπεδο 214 τ.μ. . Αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 2 μπάνια . Είναι κατασκευασμένη το 1950 με ενεργειακή κλάση Ζ και ανακαινίστηκε το 2000. Διαθέτει θέρμανση ατομική - πετρέλαιο, θέα σε δάσος, κουφώματα ξύλινα, πατώματα από πλακάκι, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, αποθήκη 50 τ.μ., κήπο, τζάκι, ηλεκτρικές συσκευές, ηλιακό θερμοσίφωνα, σκαλιά εισόδου, κεραμοσκεπή, ανοιχτωσιά, μπαλκόνια 3 τ.μ. - Τιμή: 60.000 €

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΠΕΤΡΙΝΗ ΔΙΠΛΟΚΑΤΟΙΚΙΑ ΕΝΤΟΣ ΧΩΡΙΟΥ ΠΕΤΡΟΚΕΡΑΣΩΝ Δήμου Λαγκαδά, Νομού Θεσσαλονίκης. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ TERRA & HOMES!!
Το γραφικό χωριό Πετροκέρασα χαρακτηρίζεται ως το Πήλιο του Νομού Θεσσαλονίκης. Βρίσκεται στα νότια του Νομού, στους πρόποδες του όρους Ομβριανός σε 600 μέτρα υψόμετρο και μόλις 45 λεπτά από την Θεσσαλονίκη. 
Είναι ένα πανέμορφο παραδοσιακό χωριό με τις πετρόκτιστες οικίες και τα γραφικά δρομάκια που κερδίζει τους επισκέπτες λόγω της αρχιτεκτονικής του, της πλούσιας βλάστησης και φυσικά λόγω των φιλόξενων κατοίκων του.
Η συγκεκριμένη κατοικία αποτελείται από ΔΥΟ ορόφους με 2 ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ κατοικίες, μία στο ισόγειο και μία στον όροφο. Το διαμέρισμα που βρίσκεται στον 1ο όροφο έχει εμβαδόν 80τμ. Κατά την είσοδο μας, μας υποδέχεται η ευρύχωρη σύγχρονη σαλοκουζίνα και το εντυπωσιακό τζάκι. Από την δεξιά πλευρά βρίσκονται τα δύο μεγάλα υπνοδωμάτια και στο βάθος το άνετο μπάνιο. Ακριβώς την ίδια διαρρύθμιση βρίσκουμε και στο ισόγειο. Το κτίσμα βρίσκεται σε οικόπεδο 214 τμ και βρίσκεται στο κέντρο του χωριού σε εξαιρετικό σημείο.
Η κατάσταση του διαμερίσματος του ορόφου είναι πάρα πολύ καλή και είναι ΑΜΕΣΑ κατοικήσιμο. Η κατοικία του ισογείου χρειάζεται κάποιες βελτιώσεις. Στην πρόσοψη της κατοικίας βρίσκουμε την όμορφη αυλή και στο βάθος βρίσκεται η τεράστια αποθήκη 50τμ με τον ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΞΥΛΟΦΟΥΡΝΟ και το ενεργό ΠΗΓΑΔΙ !!
Ιδανική εξοχική κατοικία για τους λάτρεις της παράδοσης και του βουνού. Ιδανικό για οικογένεια που έχει αποφασίσει να ζήσει μια ήρεμη ζωή μακρυά από την πολύβουη πόλη ,στον καθαρό αέρα και στην ησυχία. Τα τελευταία χρόνια τα Πετροκέρασα είναι επιλογή μόνιμης κατοικίας πολλών οικογενειών καθώς υπάρχουν στο διπλανό χωριό υπηρεσίες, καταστήματα κάθε είδους αλλά και σχολεία όλων των βαθμίδων (μεταφορά και επιστροφή με σχολικό λεωφορείο).  Επιπλέον ως δραστηριότητες για τα παιδιά αλλά και τους μεγάλους υπάρχουν τμήμα ζωγραφικής, γυμναστήριο, ρυθμική γυμναστική, τμήμα παραδοσιακών χορών, μοντέρνος χορός, ίππευση σε άλογα, δρόμους στο βουνό. Αξίζει επίσκεψης!!

Caratteristiche
Tipologia
Terratetto unifamiliare
Contratto
Vendita
Piano
1
Ascensore
No
Superficie
160 m²
Locali
5+
Camere da letto
4
Bagni
2
Arredato
Balcone
Riscaldamento
Autonomo, alimentato a gasolio
Altre caratteristiche
  • Caminetto
  • Esposizione esterna
Costi
prezzo
€ 60.000
Efficienza energetica

Consumo di energia

Ζ

Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista