1/8

Terreno edificabile in Vendita

Temenos
€ 150.000
4.000 m²

Nota

Annuncio aggiornato il 22/08/2024
Descrizione

riferimento: 5114

Πωλείται οικόπεδο άρτιο και οικοδομήσιμο συνολικής έκτασης 4.000,00 τ.μ. To οικόπεδο είναι εντός οικισμού που σημαίνει ότι μπορεί να τεμαχιστεί σε τρία τμήματα εκ’ των οποίων στα δυο μπορεί να χτιστούν δυο , σε εξ’ αδιαιρέτου οικόπεδο , κατοικίες . Το οικόπεδο μπορεί να πουληθεί εξολοκλήρου ή τμηματικά . Τιμή πώλησης του ακινήτου 150.000,00 ευρώ. Διαπραγματεύσιμη

ΘΕΣΗ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ 35°14'37.91"Β , 25° 7'2.64"Α

Γενικά Χαρακτηριστικά Έκτασης

-Το οικόπεδο είναι εντός οικισμούς και τεμαχίζεται σε τρία άρτια και οικοδομήσιμα οικόπεδα .

-Η δόμηση των δυο τμημάτων είναι 400,00 τμ και του ενός 240,00 τ.μ. Επίσης τα δυο μεγαλύτερα τμήματα μπορούν να επιμεριστούν σε δυο επιπλέον με την δυνατότητα ανέγερση δυο κατοικιών σε κάθε τμήμα .

- Υπάρχει δυνατότητα για άμεση Υδροδότηση και Ηλεκτροδότηση.

- Υπάρχει Πρόσοψη 50 μ. στον κεντρικό δρόμο του οικισμού.

- Ελαφρός επικλινές με δυνατότητα απεριόριστης θέας σε όλες τις κατοικίες.

- Μέσα στο οικόπεδο υπάρχουν ελιές οι οποίες λόγω της πολύ καλής καλλιέργειες αποδίδουν κάθε χρόνο μεγάλη ποσότητα σε ελαιόλαδο

-Κατάλληλο για την ανέγερση συγκροτήματος κατοικιών.

Δυνατότητα εκμετάλλευσης Ακινήτου : Η εταιρία At Second Chance προτείνει το συγκεκριμένο ακίνητο για επενδυτική εκμετάλλευση :

-Για την ανέγερση συγκροτήματος κατοικιών με σκοπό την επενδυτική-τουριστική χρήση λόγω του ότι βρίσκεται κοντά στο Ηράκλειο .

- Για ιδία χρήση με σκοπό την ανέγερση μιας μοναδικής κατοικίας για εκείνους που επιθυμούν να αποτραβηχτούν σε μια ήσυχη τοποθεσία .

Περιγραφή περιοχής

Το οικόπεδο είναι ελαφρός επικλινές με απεριόριστη θέα τον ψηλορίτη και το κρητικό πέλαγος . Το ακίνητο βρίσκεται στην αρχή του οικισμού Αγίου Σύλλα , ένα εκπληκτικό χωρίο φτιαγμένο σε πλαγία βουνού με απεριόριστή θέα τον κάμπο του Αγίου Σύλλα και το Κρητικό Πέλαγος . Η διαμονή σε αυτήν την περιοχή σου δίνει το πλεονέκτημα να απολαμβάνεις την αποκέντρωση συμπεριλαμβανομένου και όλων των αγαθών που σου προσφέρει αυτή η περιοχή ενώ το κέντρο του Ηρακλείου είναι μόλις 20 λεπτά από τον οικισμό. Ο Άγιος Σύλλας απέχει 25 λεπτά από το αεροδρόμιο του Ηρακλείου , 20 λεπτά από το κέντρο του Ηρακλείου και 15 λεπτά από το πλησιέστερο περιφερειακό νοσοκομείο.
Caratteristiche
Contratto
Vendita | Immobile a reddito
Tipologia
Terreno edificabile
Superficie
4.000 m²
Accesso in strada/servitù di passaggio
In autostrada
Altre caratteristiche
  • Esposizione nord
Informazioni sul prezzo
Prezzo
€ 150.000
Prezzo al m²
38 €/m²
Scopri ogni angolo dell'immobile
+5 foto
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista