1/10

Terratetto unifamiliare 110 m², Pagkalochori, Arkadi

Arkadi
€ 300.000
4 locali
110 m²
1 bagno
No Ascensore
Balcone

Nota

Annuncio aggiornato il 08/07/2024
Descrizione

riferimento: 1715253

#Ρέθυμνο – #Σταυρωμένος
#Πωλείται Μονοκατοικία 110 τ.μ.
Τιμή: 300.000€

Στον Σταυρωμένο, μια γοητευτική περιοχή του Ρεθύμνου, σε απόσταση περίπου 10 χιλιομέτρων από την πόλη, βρίσκεται αυτή η όμορφη μονοκατοικία των 110 τ.μ. Πρόκειται για ένα κτίσμα μέσα σε οικόπεδο 700 τ.μ., το οποίο προσφέρει άνεση και λειτουργικότητα ενώ έχει υπόλοιπο δόμηαης για ακόμη 100τμ.

Η μονοκατοικία αποτελείται από έναν μεγάλο ενιαίο χώρο που περιλαμβάνει σαλόνι, τραπεζαρία και κουζίνα, ένα μπάνιο και τρία υπνοδωμάτια. Είναι εξοπλισμένη με πλακάκια, κουφώματα αλουμινίου, ηλιακό θερμοσίφωνα και αυτόνομη θέρμανση με πετρέλαιο.

Εξωτερικά, το σπίτι διαθέτει ευρύχωρη βεράντα και έναν όμορφο κήπο, ιδανικό για στιγμές χαλάρωσης και υπαίθριες δραστηριότητες. Η τοποθεσία του είναι πολύ κοντά στον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης (ΒΟΑΚ), γεγονός που την καθιστά εύκολα προσβάσιμη και κατάλληλη τόσο για ιδιοκατοίκηση όσο και για τουριστική εκμετάλλευση.

Σε κοντινή απόσταση, οι κάτοικοι μπορούν να εξυπηρετηθούν από τα τοπικά μαγαζιά για τις καθημερινές τους ανάγκες, καθώς και να απολαύσουν τη βόλτα τους και το μπάνιο τους στην όμορφη παραλία με μεγάλη αμμουδιά και πεντακάθαρα νερά που βρίσκεται κοντά.

Ο οικισμός του Σταυρωμένου, μέρος του Δήμου Αρκαδίου στο Ρέθυμνο, είναι γνωστός για την ήσυχη και γραφική του ατμόσφαιρα. Η περιοχή συνδυάζει την παραδοσιακή κρητική αρχιτεκτονική με σύγχρονες ανέσεις, προσφέροντας ένα ιδανικό περιβάλλον για μόνιμη ή εξοχική κατοικία. Με την εγγύτητα στην πόλη του Ρεθύμνου και τις πανέμορφες παραλίες, ο Σταυρωμένος αποτελεί έναν ιδανικό προορισμό για όσους επιθυμούν να απολαύσουν την αυθεντική κρητική ζωή.

Μεσιτικό γραφείο #terrarealestaterethymno
Τηλέφωνο επικοινωνίας 2831028808
#terrarealestaterethymno #terrarealestate #rethymno #premiumvalues #propertiesforsale
Caratteristiche
Tipologia
Terratetto unifamiliare
Contratto
Vendita
Piano
Piano terra
Ascensore
No
Superficie
110 m²
Locali
4
Camere da letto
3
Bagni
1
Arredato
No
Balcone
Riscaldamento
Autonomo, alimentato a gasolio
Informazioni sul prezzo
Prezzo
€ 300.000
Prezzo al m²
2.727 €/m²
Efficienza energetica
  • Riscaldamento

    Autonomo, alimentato a gasolio
  • Certificazione energetica

    In attesa di certificazione
Scopri ogni angolo dell'immobile
+7 foto
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista