1/23

Terratetto unifamiliare 55 m², nuova, Mirtos, Ierapetra

Ierapetra
€ 70.000
3 locali
55 m²
No Ascensore
Balcone

Nota

Annuncio aggiornato il 22/08/2024
Descrizione

riferimento: 5218

Πωλείται παλιό σπίτι ισόγειο πολύ κοντά στην Θάλασσα επιφάνειας ~55,00 τ.μ στο Μύρτος – Νότια του Ν. Ηρακλείου – Κρήτη – Χώρα Ελλάδα . Τιμή Πώλησης 70.000,00 ευρώ.

Θέση Κατοικίας : 35.005285, 25.583569

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΠΙΤΙΟΥ:

Βρίσκεται σε μια ακριβή γειτονιά στην οποία έχουν χτιστεί υπέροχα νέα σπίτια και μικρές τουριστικές μονάδες.
Το σπίτι είναι επιφάνειας ~55,00 τ.μ . Είναι ισόγειο.
Έτος Κατασκευής του σπιτιού είναι περίπου το 1950.
Διαθέτει 3 υπνοδωμάτια.
Το ακίνητο βρίσκεται εντός οικισμού.
Είναι σε απόσταση 100 μ. από την Θάλασσα.
Υπάρχει υδροδότηση και σύνδεση παροχής ρεύματος.
Δυνατότητα εκμετάλλευσης Σπιτιού: Η εταιρία At Second Chance προτείνει το συγκεκριμένο σπίτι για:


Για ιδία χρήση για ανθρώπους που θέλουν να αποτραβηχτούν σε μια ήσυχη τοποθεσία εκμεταλλευόμενος την φύση και την Θάλασσα 100% . Για εκείνους που τους αρέσει και αγαπούν τον τρόπο ζωής στην Κρήτη και έχουν όνειρο ζωή να κατοικήσουν μόνιμα στο όμορφο νησί. Το ακίνητο αυτό έχει πολλές δυνατότητες αναδιαμορφώνοντας το.


Επενδυτικά . Αγοράζοντας το και ανακατασκευάζοντας το με σκοπό την μίσθωση χειμώνα – καλοκαίρι . Ακόμα σε κοντινή απόσταση περίπου 50 χλμ. από το χωριό θα φτιαχτεί το νέο διεθνές αεροδρόμιο Κρήτης, το οποίο θα είναι έτοιμο το 2025 και γι’ αυτό τον λόγο υπάρχει έντονο επενδυτικό ενδιαφέρον στην περιοχή .

Περιγραφή Περιοχής

Ο Μύρτος είναι ένα από τα στολίδια της Κρήτης, ένα γραφικό παραθαλάσσιο χωριό στην νοτιοανατολική Κρήτη, κοντά στην Ιεράπετρα στο Νομό Λασιθίου.

Το καλοκαίρι αρκετοί τουρίστες επισκέπτονται το Μύρτο . Εδώ θα βρείτε, μικρά ξενοδοχεία, εστιατόρια, ταβέρνες, καφέ – μπαρ, σουπερμάρκετ και βενζινάδικο. Αν ξεκινήσετε από το Ηράκλειο για να επισκεφτείτε το Μύρτο, ακολουθήστε το δρόμο προς Βιάννο, που συνεχίζει προς Μύρτο και Ιεράπετρα. Θα χρειαστείτε 2 ώρες περίπου για να φτάσετε, αλλά θα σας αποζημιώσει το κομμάτι της διαδρομής μετά τη Βιάννο που είναι από τα λίγα μέρη στην Κρήτη που θα συναντήσετε όμορφο πευκοδάσος.

Ο Μύρτος έχει μία από τις καλύτερες παραλίες της περιοχής με σταχτιά άμμο και πεντακάθαρα νερά που αξίζει να βουτήξετε και να απολαύσετε τη γαλάζια θάλασσα. Σημαντικό πλεονέκτημα είναι πως η περιοχή δεν επηρεάζεται από τα μελτέμια και τους δυνατούς βοριάδες που θα συναντήσετε σε πολλές παραλίες στη νότια Κρήτη, όπως στις παραλίες κοντά στην Ιεράπετρα.

Η κεντρική παραλία βρίσκεται ακριβώς μπροστά από τις ταβέρνες και τα καφέ στον Μύρτο, και επεκτείνεται προς τα δυτικά, όπου το πλάτος της είναι μεγαλύτερο. Ο Μύρτος τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει σημαντική τουριστική ανάπτυξη, χωρίς όμως αυτό να έχει καταστρέψει τον παραδοσιακό χαρακτήρα του χωριού και την ιδιαίτερη ομορφιά του.

Το καλοκαίρι ο Μύρτος σφύζει από ζωή με τη θάλασσα και τους τουρίστες να πρωταγωνιστούν, ενώ οι χειμερινές μέρες, γαλήνιες και ήπιες, περνούν με αγροτικές εργασίες.

Οι κάτοικοι του Μύρτου επιμένουν πως η θερμοκρασία το χειμώνα δεν πέφτει ποτέ κάτω από τους 12 C, και γι’ αυτό το λόγο είναι από τα ελάχιστα μέρη στη Μεσόγειο που ξεχειμωνιάζουν τα χελιδόνια.
Caratteristiche
Tipologia
Terratetto unifamiliare
Contratto
Vendita | Immobile a reddito
Ascensore
No
Superficie
55 m²
Locali
3
Camere da letto
3
Arredato
No
Balcone
Informazioni sul prezzo
Prezzo
€ 70.000
Prezzo al m²
1.273 €/m²
Efficienza energetica
  • Anno di costruzione

    1950
  • Stato

    Nuovo / In costruzione
  • Certificazione energetica

    In attesa di certificazione
Scopri ogni angolo dell'immobile
+20 foto
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista