Bilocale ottimo stato, secondo piano, Kalymniotika, Voula

Voula
€ 320.000
3 locali
80 m²
1 bagno
Piano 2
Ascensore
Balcone
Annuncio aggiornato il 17/05/2024
Descrizione

riferimento: W-02UKWC

Διαμέρισμα 2ου ορόφου, συνολικής επιφάνειας 80 τ.μ που βρίσκεται σε μια από τις πιο ήσυχες οικιστικές περιοχές της Βούλας.
Αποτελείται από ένα καθιστικό, ξεχωριστό χώρο κουζίνας, 2 υπνοδωμάτια και 1 μπάνιο. Η πολυκατοικία έχει ανακαινιστεί εξωτερικά και είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Το διαμέρισμα είναι ιδανικό για μικρή οικογένεια , αλλά αποτελεί και μία εξαιρετική επενδυτική ευκαιρία.

*Το Ενεργειακό Πιστοποιητικό βρίσκεται υπό διαδικασία έκδοσης.

Τοποθεσία: Η Βούλα βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, καθώς είναι πολύ κοντά σε όλες τις ανέσεις και μόλις 30 λεπτά από το ιστορικό κέντρο της Αθήνας.
Μοναδικά χαρακτηριστικά: Η Βούλα είναι μια ζωντανή, αλλά ήσυχη και ασφαλής κατοικημένη περιοχή, που φιλοξενεί μοντέρνες μπουτίκ, wine bars, καφετέριες, εστιατόρια, μια μαγευτική παραλία ενώ διαθέτει ένα πολύ καλά εξοπλισμένο δημόσιο νοσοκομείο. Έχει ένα ζωντανό εμπορικό κέντρο με σούπερ μάρκετ, γυμναστήρια, τράπεζες και είναι πολύ κοντά στα ξενόγλωσσα σχολεία.
Προσβασιμότητα: Προσβασιμότητα με λεωφορείο προς το κέντρο της πόλης και προς τη Γλυφάδα, το κοντινότερο εμπορικό κέντρο, ενώ απέχει μόλις 20 λεπτά με το αυτοκίνητο από το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών και δέκα λεπτά με το αυτοκίνητο από το μεγαλύτερο αναπτυξιακό έργο του Ελληνικού.
Επενδυτική δυναμική: Όπως και οι περισσότερες περιοχές της Αθηναϊκής Ριβιέρας, οι τιμές των ακινήτων εδώ θα προσφέρουν πάντα καλή απόδοση της επένδυσης.
Caratteristiche
contratto
Vendita
tipologia
Appartamento
superficie
80 m²
locali
3 (2 camere da letto, 1 altro), 1 bagno
piano
2° piano, con ascensore, con accesso disabili
Posti Auto
1 in parcheggio/garage comune
altre caratteristiche
Porta blindata
Balcone
Giardino comune
Costi
prezzo
€ 320.000
Efficienza energetica
anno di costruzione
1976
stato
Ottimo / Ristrutturato
riscaldamento
Centralizzato, alimentato a gasolio
certificazione energetica
In attesa di certificazione
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista