1/25

Maisonette Τσιμισκή 11, 114 71, Αθήνα, Likavittos, Kolonaki - Lykavittos

Kolonaki - LykavittosΤσιμισκή 11, 114 71, Αθήνα
€ 2.500/mese
3 locali
120 m²
2 bagni
Ascensore
Balcone
Cantina

Nota

Annuncio aggiornato il 08/10/2024
Descrizione

riferimento: 1-312

Κωδικός ακινήτου: 1-312 - Εξάρχεια - Νεάπολη Νεάπολη Εξαρχείων ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ μεζονέτα 3 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 120 τ.μ. σε οικόπεδο 500 τ.μ. . Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, 2 μπάνια . Είναι κατασκευασμένη το 1980 με ενεργειακή κλάση Γ και ανακαινίστηκε το 2014 Διαθέτει θέρμανση κεντρική - πετρέλαιο, απεριόριστη θέα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από μωσαϊκό και ξύλο, ντουλάπες, ανελκυστήρα, αποθήκη , A/C, διπλά τζάμια, δορυφορική κεραία, νυχτερινό ρεύμα, ανοιχτωσιά, μπαλκόνια 60 τ.μ. απόσταση από θάλασσα 9000 μέτρα απόσταση από πόλη 1000 μέτρα απόσταση από χωριό 8000 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 30000 μέτρα απόσταση από μετρό 1200 μέτρα - Τιμή: 2.500 €
Ενοικιάζεται οροφομεζονέτα 120 τμ 3ου , 4ου και 5ου με εκπληκτική θέα , σε μία παλαιά αρχοντική πολυκτοικία γωνιακή . Ανεβαίνουμε με το ασανσέρ έως τον 2ο όροφο και μετά από τις σκάλες 1 όροφο ακόμα για να μπούμε στο διαμέρισμα. Στην είσοδο έχουμε αρστερά μας το σαλόνι ενιαίο με την τραπεζαρία, ωραίος μεγάλος και φωτεινός χώρος, που μας οδηγεί σε μία μεγάλη βεράντα, που κάνει γωνία και εκτείνεται σε όλο το διαμέρισμα. Δίπλα στην τραπεζαρία βρίσκουμε την κουζίνα που είναι πολύ ιδιαίτερη γωνιακή και έχει 2 εισόδους εξόδους. 
Στο υπόλοιπο σπίτι συναντάμε ένα ωραίο μεγάλο υπνοδωμάτιο εξίσου φωτεινό, και δίπλα ένα μπάνιο με χώρο σαν χωλ που μας οδηγεί στον 4ο όροφο από μία όμορφη ξύλινη μεγάλη σκάλα ! 
Στον όροφο βρίσκουμε δεξιά μας ένα μπάνιο και αριστερά μας την μαστερ κρεβατοκάμαρα που έχει επίσης ένα ακόμα μεγάλο μπάνιο . 
Από το δωμάτιο (4ου όροφου) βγαίνουμε έξω σε μία πολύ άνετη και μεγάλη βεράντα ενώ από μία εξωτερική σκάλα μπορούεμ να ανεβούμε στο δώμα όπου υπάρχει ένας πολύ όμορφος χώρος βεράντας και ένα ακόμα δωμάτιο (δωμα) που μπορεί κανείς να το χρησιμοποιήσει σαν laundry . 
Το διαμέρισμα - οροφομεζονέτα προσφέρει την δυνατότητα της ηρεμίας και της απόλαυσης καθημερινά όμορφων στιγμών. Η θέα του στην Αττική , το πράσινο το οποίο αντικρύζει κανείς, ο ήλιος που το λούζει όλη μέρα, η θέση του που μπορεί κανείς να πάει στην αγορά, σε όλες τις Δημόσιες Υπηρεσίες, σε τράπεζες, σε σουπερ μάρκετ, σε σταθμό μετρο ή σε στάση λεωφορείου με τα πόδια , το καθιστά ΜΟΝΑΔΙΚΟ και ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟ ! 
Τα κοινόχρηστα είναι κάπως αυξημένα (αναλογία ασανσέρ, καθαριότητα, δεη, θέρμανση αναλογία ποσοστών) , το καλοριφέρ το χειμώνα καίει συγκεκριμένες ώρες (θέρμανση κεντρική) . 
Καλέστε μας να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες, η εταιρία μας μπορεί να σας συνδράμει και για την μετακόμιση (Στο σημείο χρειάζεται ανυψωτικό μηχάνημα) . Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.paparounisgroup.gr 
 
Caratteristiche
Tipologia
Maisonette
Contratto
Affitto
Piano
3
Ascensore
Superficie
120 m²
Locali
3
Camere da letto
2
Bagni
2
Arredato
No
Balcone
Riscaldamento
Centralizzato, alimentato a gasolio
Altre caratteristiche
  • Esposizione esterna
  • Infissi esterni in doppio vetro / metallo
  • Impianto tv con parabola satellitare
Informazioni sul prezzo
Prezzo
€ 2.500/mese
Prezzo al m²
21 €/m²
Dettaglio dei costi
Spese condominio
€ 200/mese
Cauzione
Non indicata
Efficienza energetica

Consumo di energia

Γ

Scopri ogni angolo dell'immobile
+22 foto
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista