1/3

Terratetto unifamiliare Παλαιά Εθνική Οδός Πατρών-Πύργου, Kaminia, Vrachneika

VrachneikaΠαλαιά Εθνική Οδός Πατρών-Πύργου
€ 390.000
5+ locali
477 m²
3+ bagni
Balcone
Cantina

Nota

Annuncio aggiornato il 05/08/2024
Descrizione

riferimento: EK-6714241

Πωλείται σε ήσυχη συνοικία στα Καμίνια Πατρών παραθαλάσσια Διπλοκατοικία με επαγγελματικό χώρο και γκαράζ συνολικής επιφάνειας 477,22τμ. υπερπολυτελούς κατασκευής 2005.
Αποτελούμενη από δύο (2) σπίτια-το ένα εσωτερική μεζονέτα,
ισόγειο κατάστημα, κλειστό γκαράζ και κήπο 2 στρεμμάτων.

Αναλυτικότερα:

Μεζονέτα 128,07τ.μ. ανακαινισμένη το 2020 αποτελούμενη στον 1ο όροφο από ένα (1) δωμάτιο master, μπάνιο, κουζίνα με μπαλκόνι, σαλόνι, καθιστικό, μεγάλο τζάκι και βοηθητικό χώρο-αποθήκη. Έχει μεγάλη βεράντα με BBQ και περιμετρικά μπαλκόνια. Η εσωτερική σκάλα οδηγεί στον 2ο όροφο που αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια το ένα master με δική του κουζίνα, μπάνιο, βεράντα και μπαλκόνι . Όλα τα δωμάτια διαθέτουν κλιματιστικά inverter, διπλά τζάμια, κουφώματα αλουμινίου, ηλεκτρικά ρολά, σίτες και διαθέτει όλες τις απαραίτητες ηλεκτρικές συσκευές.

Σπίτι 87,45τ.μ. ανακαινισμένο το 2023 αποτελείται από δύο (2) μεγάλα υπνοδωμάτια, μπάνιο με τζακούζι, σαλόνι, καθιστικό, κουζίνα και τζάκι ενιαίου χώρου . Έχει μεγάλη βεράντα με BBQ και περιμετρικά μπαλκόνια. Σε όλους τους χώρους διαθέτει κλιματιστικά inverter, διπλά τζάμια, κουφώματα αλουμινίου, ηλεκτρικά ρολά, σίτες και όλες τις απαραίτητες ηλεκτρικές συσκευές.

Κλειστό γκαράζ 94 τ.μ. δύο (2) εισόδων με τηλεχειρισμό και κουζίνα.

Επαγγελματική στέγη συνολικής επιφάνειας 167,71 τ.μ- Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κατάστημα διαθέτει δικό του μπάνιο και τρείς (3) ξεχωριστές εισόδους για τα σπίτια και το γκαράζ.

Κήπος περιφραγμένος 2 στρεμμάτων.

Η διεύθυνση στην περιοχή που βρίσκεται το ακίνητο είναι επενδυτική καθώς βρίσκεται 50μ από την θάλασσα, σε οικιστική ζώνη κοντά σε στάσεις λεωφορείου, τρένου, σχολικών συγκροτημάτων κλπ και μόλις 15χλμ από το κέντρο της Πάτρας.
Caratteristiche
Tipologia
Terratetto unifamiliare | Immobile di lusso
Contratto
Vendita
Piano
1
Superficie
477 m²
Locali
5+
Camere da letto
5
Bagni
3+
Balcone
Box, posti auto
1 in parcheggio/garage comune
Riscaldamento
Centralizzato, alimentazione elettrica
Altre caratteristiche
  • Caminetto
Informazioni sul prezzo
Prezzo
€ 390.000
Prezzo al m²
818 €/m²
Efficienza energetica

Consumo di energia

Γ

Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista

Privato