Bilocale nuovo, primo piano, Glyfada Centro, Glyfada

Glyfada
€ 500.000
3 locali
90 m²
1 bagno
Piano 1
Ascensore
Balcone

Nota

Annuncio aggiornato il 12/07/2024
Descrizione

riferimento: S1208AB4

Ένα πολυτελές duplex σε μοντέρνο νέο κτίριο με υψηλές ποιοτικές προδιαγραφές σχεδιασμού και κατασκευής ενεργειακής κλάσης Α++. Βρίσκεται στη Γλυφάδα στην καρδιά της Αθηναϊκής Ριβιέρας με άριστες προσβάσεις στην παραλία καθώς και το εμπορικό κέντρο της περιοχής.
Η μεζονέτα είναι 90τμ και βρίσκεται στον 1ο και 2ο όροφο της πολυκατοικίας. Το 1ο επίπεδο αποτελείται από σαλόνι με ενιαία κουζίνα. Η εσωτερική σκάλα οδηγεί στον 2ο όροφο που διαθέτει 2 υπνοδωμάτια και 1 μπάνιο. Άλλες ανέσεις περιλαμβάνουν δρύινα πατώματα, ενδοδαπέδια αυτόνομη θέρμανση, αντλίες θερμότητας, μονάδες fan coil για ψύξη, πόρτες ασφαλείας, σύστημα συναγερμού, 1 θέση στάθμευσης και αποθήκη στο υπόγειο, φορτιστή ηλεκτρικού αυτοκινήτου, φωτοβολταϊκά πάνελ κ.λπ. Το κτίριο θα ολοκληρωθεί τον Μάρτιο του 2026.

Η μεσιτική αμοιβή προς το γραφείο μας, σε περίπτωση αγοραπωλησίας του συγκεκριμένου ακινήτου, ανέρχεται στο 2% (δύο τοις εκατό) επί της συνολικής πραγματικής αξίας της κύριας συμβάσεως και πλέον του νόμιμου Φ.Π.A (24%), η σε περίπτωση μίσθωσης η μεσιτική αμοιβή είναι ισόποση του μισθώματος και πλέον του νόμιμου Φ.Π.Α. (24%).
Κατά την επίδειξη των ακινήτων είναι απαραίτητη η επίδειξη της Αστυνομικής ταυτότητας, καθώς και το Α.Φ.Μ. του ενδιαφερομένου αγοραστή βάση του Νόμου 4072/11.4.2012.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το μεσιτικό γραφείο μας ή επισκεφθείτε το site μας www.allaboutproperty.gr
Caratteristiche
Tipologia
Appartamento | Immobile di lusso
Contratto
Vendita
Piano
1
Piani edificio
2
Ascensore
Superficie
90 m²
Locali
3
Camere da letto
2
Bagni
1
Arredato
No
Balcone
Box, posti auto
1 in box privato/box in garage
Altre caratteristiche
  • Esposizione esterna
  • Impianto di allarme
  • Infissi esterni in doppio vetro / metallo
  • Porta blindata
  • Impianto tv con parabola satellitare
Costi
prezzo
€ 500.000
Efficienza energetica

Consumo di energia

A+

Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista