Monolocale ottimo stato, piano terra, Kolonaki, Kolonaki - Lykavittos

Kolonaki - Lykavittos
€ 250.000
2 locali
55 m²
1 bagno
Piano T
Ascensore
Arredato
Annuncio aggiornato il 23/05/2024
Descrizione

riferimento: 3-38


Δίπλα στη Μονή Πετράκη στην πιο ήσυχη περιοχή του Κολωνακίου, σε πολύ κοντινή απόσταση από την πλατεία Κολωνακίου και τον Λυκαβηττό.
Πωλείται αποκλειστικά από την Osmosis Real Estate πολυτελές στούντιο 55 τμ, ανακαινισμένο το 2022 με την τελευταία λέξη της μόδας, άριστης ποιότητας έπιπλα και ηλεκτρονικές συσκευές και εξωτερική αυλή.
Σχεδιασμένο με προδιαγραφές υψηλής αισθητικής, αποτελείται από ένα άνετο υπνοδωμάτιο, μια ευρύχωρη σαλοκουζίνα, ένα μοντέρνο μπάνιο, έναν ημιυπαίθριο νομιμοποιημένο χώρο με καθιστικό, καθώς και εξωτερική αυλή. Υπάρχει κεντρική θέρμανση πετρελαίου με πολύ χαμηλά κοινόχρηστα και καναλάτο κλιματιστικό Inventer. 
Ιδανική περίπτωση για επένδυση βραχυπρόθεσμης μίσθωσης (δουλεύει δυο χρόνια ήδη με μεγάλη επιτυχία) ή και μακρoπρόθεσμης λόγω του εξαιρετικού σημείου στο οποίο βρίσκεται.
Η Osmosis Real Estate δημιουργήθηκε με σκοπό την καθολική υποστήριξη για οποιαδήποτε κτηματομεσιτική σας ανάγκη, με ανθρωποκεντρική προσέγγιση για τον κάθε πελάτη ξεχωριστά (tailor-made λύσεις). Εγγυόμαστε την άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση, δίνοντας στον εν δυνάμει ενδιαφερόμενο την επιλογή της ολοκληρωμένης παροχής υπηρεσιών. Συμβολαιογράφος – Δικηγόρος – Μηχανικός – Σύμβουλος Ακινήτων. Πλήρες πακέτο υπηρεσιών, δίχως καμία επιπλέον κρυφή χρέωση! Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η ταυτότητα και ο Α.Φ.Μ. σας βάσει του Νόμου 4072/2012 για την υπογραφή του εντύπου υπόδειξης.

Caratteristiche
contratto
Vendita
tipologia
Appartamento | Immobile di lusso
superficie
55 m²
locali
2 (1 camera da letto, 1 altro), 1 bagno
piano
Piano terra, con ascensore
altre caratteristiche
Porta blindata
Esposizione esterna
Arredato
Giardino privato
Infissi esterni in doppio vetro / metallo
Costi
prezzo
€ 250.000
spese condominio
€ 20/mese
Efficienza energetica
anno di costruzione
1970
stato
Ottimo / Ristrutturato
riscaldamento
Centralizzato, alimentato a gasolio
certificazione energetica
In attesa di certificazione
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista