Attico ottimo stato, 97 m², Lofos Finopoulou, Gizi - Pedion Areos

Gizi - Pedion Areos
€ 213.000
4 locali
97 m²
1 bagno
Piano 5
Ascensore
Balcone
Annuncio aggiornato il 04/06/2024
Descrizione

riferimento: 55480

Πεδίον Άρεως σύνορα με Γκύζη και κάτω από τον όμορφο λόφο Φινοπούλου προς πώληση ένα αρκετά προσεγμένο διαμέρισμα ρετιρέ του 5ου ορόφου, διαμπερές με αρκετό φως μπροστά αλλά και άνοιγμα πίσω το οποίο εκτείνεται στα 97 τμ προσφέροντας άνετους χώρους.
Το ακίνητο κατασκευάστηκε το 1967 και ανακαινίστηκε πλήρως το 2007 περιλαμβανομένων των σωληνώσεων. Βρίσκεται δε σε προσεγμένη πολυκατοικία, κυρίως ιδιοκτητών με εκσυγχρονισμένο ασανσέρ και καθαρή είσοδο.
Συγκεκριμένα το διαμέρισμα περιλαμβάνει σαλόνι χωρισμένο τρόπω τινά σε δύο μέρη με όμορφο ξύλινο μπαρ εποχής και εντοιχισμένη βιβλιοθήκη μασίφ με άνοιγμα μπροστά στην όμορφη βεράντα, με θέα το αστικό τοπίο και εν μέρη τον Λυκαβηττό, αλλά και πίσω. Επιπλέον, μια όμορφα ανακαινισμένη κουζίνα με ποιοτικά υλικά και αποθηκευτικούς χώρους καθώς και χώρο για τραπέζι η οποία βγάζει και αυτή στην βεράντα. Υπάρχουν δύο υ/δ, κυρίως και παιδιού, με αρκετό φως δεδομένης της περιοχής.
Επιπλέον, χώρος αποθήκης / utility room ή walk-in closet και ένα όμορφο λουτρό με μπανιέρα. Πρόκειται για ακίνητο σε εξαιρετικό σημείο τόσο οικιστικό αλλά και για επαγγελματική χρήση, μία ανάσα από το Πεδίον Άρεως και κυριολεκτικά ένα τετράγωνο μακριά από τον υπό κατασκευή σταθμό του μετρό στην Λ. Αλεξάνδρας.
Πρόκειται για μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση τόσο ιδιοκατοίκησης όσο και επένδυσης και για ένα ακίνητο που ανακαινίσθηκε και χρησιμοποιείται από τους ιδιοκτήτες με αγάπη που κανείς πρέπει να το δει από κοντά για να το εκτιμήσει, κωδ. 55480
Caratteristiche
contratto
Vendita
tipologia
Attico | Immobile di lusso
superficie
97 m²
locali
4 (2 camere da letto, 2 altri), 1 bagno
piano
5° piano, con ascensore, con accesso disabili
altre caratteristiche
Porta blindata
Esposizione esterna
Balcone
Infissi esterni in doppio vetro / metallo
Costi
prezzo
€ 213.000
Efficienza energetica
anno di costruzione
1967
stato
Ottimo / Ristrutturato
riscaldamento
Centralizzato, alimentato a metano
Efficienza energetica
Δ
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista