Villa unifamiliare 450 m², Paralia Vergas, Kalamata

Kalamata
€ 1.500.000
5+ locali
450 m²
3+ bagni
No Ascensore
Balcone
Annuncio aggiornato il 19/06/2024
Descrizione

riferimento: ΠΚΟ79953

                                 ----- ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΒΙΝΤΕΟ-------->  https://youtu.be/4FwmEKeqBZc

Καλωσορίσατε στην ονειρεμένη Villa στην καρδιά της Βέργας, στην Μεσσηνία, ένα αρχιτεκτονικό κόσμημα που αναδεικνύεται πάνω σε μια πανοραμική τοποθεσία με απέραντη θέα στο γαλάζιο της θάλασσας. Αυτή η εντυπωσιακή κατοικία, κατασκευασμένη το 2011, αποτελεί έναν επίγειο παράδεισο για κάθε επισκέπτη.


Η Villa εκτείνεται σε τρία επίπεδα συνολικού εμβαδού 450τμ, προσφέροντας άνεση, πολυτέλεια και λειτουργικότητα σε κάθε γωνιά της. Στο ισόγειο, η κύρια είσοδος καλωσορίζει τους επισκέπτες σε έναν ευρύχωρο χώρο, το μισό του οποίου λειτουργεί ως γκαράζ και το άλλο μισό  παραμένει  ημιτελές , με δυνατότητα επέκτασης κατά 80 τετραγωνικά μέτρα. Ένας ασανσέρ οδηγεί τους επισκέπτες στα άλλα δύο επίπεδα του σπιτιού.

Στο πρώτο επίπεδο, η κύρια κατοικία προσφέρει άνετους χώρους διαβίωσης, με τέσσερα υπνοδωμάτια, ένα εκ των οποίων είναι master bedroom, δύο μπάνια, ένα WC, βεστιάριο, και μία εντυπωσιακή σαλοκουζίνα υψηλής  αισθητικής  με θέα στον Μεσσηνιακό κόλπο. Η σαλοκουζίνα διαθέτει ενεργειακό τζάκι, ενώ οι βεράντες των 35 τετραγωνικών προσφέρουν μοναδικές στιγμές χαλάρωσης. Επιπλέον, το σπίτι διαθέτει ηλιακό, πόρτα  ασφαλείας , θερμοσίφωνο και ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια και σήτες για μέγιστη ενεργειακή απόδοση.

Το δεύτερο επίπεδο περιλαμβάνει μία εντυπωσιακή αυτόνομη  σοφίτα 50 τετραγωνικών με αποθηκευτικούς χώρους, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως στούντιο με απεριόριστη θέα προς το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας.

Ένας πανέμορφος κήπος  εκτείνεται γύρω από το σπίτι, που διαθέτει 65 ελαιόδεντρα  σε οικόπεδο  4.0000τμ και ένα μεγάλο barbeque, προσφέροντας μοναδικές οικογενειακές στιγμές . Η κύρια είσοδος του σπιτιού, που λειτουργεί με τηλεκοντρόλ, προσφέρει αίσθηση ασφάλειας και άνεση       Πρόκειται για ένα μοναδικό ακίνητο με Αρχική Ζητούμενη Τιμή 1.500.000 €  Κωδικός Ακινήτου: #ΠΚΟ79953    

 
Caratteristiche
contratto
Vendita
tipologia
Villa unifamiliare | Immobile di lusso
superficie
450 m²
locali
5+ (5 camere da letto, 1 altro), 3+ bagni
piano
Piano terra
totale piani edificio
3 piani
Posti Auto
1 in parcheggio/garage comune
altre caratteristiche
Porta blindata
Balcone
Giardino privato
Infissi esterni in doppio vetro / metallo
Costi
prezzo
€ 1.500.000
Efficienza energetica
anno di costruzione
2011
Efficienza energetica
A+
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista