Quadrilocale Βούλα, Dikigorika, Voula

VoulaΒούλα
€ 650.000
5 locali
171 m²
2 bagni
Piano 1
Ascensore
Balcone
Annuncio aggiornato il 26/06/2024
Descrizione

riferimento: 956336

Διαμέρισμα Προς Πώληση. Το οροφοδιαμέρισμα είναι κατασκευή του 1982 και βρίσκεται στον πρώτο όροφο τριώροφης κατοικίας. Έχει συνολική επιφάνεια 171 τετραγωνικά μέτρα, βρίσκεται στην καρδιά της Βούλας, κοντά στη Γλυφάδα, σε μια από τις καλύτερες και πιο περιζήτητες γειτονιές της περιοχής.
Αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, τα οποία είναι ευρύχωρα και φωτεινά, προσφέροντας άνεση και λειτουργικότητα.
Το μεγάλο σαλόνι είναι ιδανικό για φιλοξενία και οικογενειακές στιγμές, με άμεση πρόσβαση σε τεράστιες βεράντες που περιβάλλουν το διαμέρισμα, προσφέροντας θέα και δυνατότητα για χαλάρωση τους θερινούς μήνες.
Η κουζίνα είναι ανεξάρτητη και διαθέτει άνετους χώρους για μαγείρεμα και αποθήκευση. Τα δύο μπάνια είναι ευρύχωρα και διαθέτουν παράθυρα.
Επιπλέον, το διαμέρισμα διαθέτει σκεπαστή θέση στάθμευσης και αποθήκη στο υπόγειο προσφέροντας επιπλέον ευκολίες και έξτρα αποθηκευτικό χώρο μέσα στο διαμέρισμα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως γραφείο. Επιπλέον το τέταρτο υπνοδωμάτιο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ανεξάρτητη τραπεζαρία η ως play room!
Η τοποθεσία του είναι ιδανική, προσφέροντας εύκολη πρόσβαση σε εμπορικά καταστήματα, εστιατόρια, καφετέριες και την παραλία, καθιστώντας το διαμέρισμα μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν πολυτέλεια και άνεση σε μια από τις πιο προνομιούχες περιοχές της Βούλας.
Εκτός των άλλων διαθέτει μαρμάρινα δάπεδα και δρύϊνα στα υπνοδωμάτια. Να σημειωθεί ότι η μπροστινή βεράντα έχει συνολική επιφάνεια 55 τετραγωνικά μέτρα ενώ η πίσω βεράντα υπνοδωμάτια 35 τετραγωνικά μέτρα. Διαμέρισμα κατάλληλο και για επένδυση.
Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το υπέροχο διαμέρισμα στη Βούλα!
Τιμή: 650.000. Μανιάτης & Συνεργάτες, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2104190703, email: info@e-mesitis.com, website: www.e-mesitis.com
Caratteristiche
contratto
Vendita
tipologia
Appartamento
superficie
171 m²
locali
5 (4 camere da letto, 1 altro), 2 bagni
piano
1° piano, con ascensore
Posti Auto
1 in parcheggio/garage comune
altre caratteristiche
Esposizione esterna
Balcone
Giardino comune
Costi
prezzo
€ 650.000
Efficienza energetica
anno di costruzione
1982
certificazione energetica
In attesa di certificazione
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista