Bilocale Κηφισιά, Centro, Kalamaria

KalamariaΚηφισιά
€ 198.000
3 locali
100 m²
1 bagno
Piano 1
Ascensore
Annuncio aggiornato il 27/05/2024
Descrizione

riferimento: 11528

Κωδικός ακινήτου: 11528 - Καλαμαριά Κηφισιά ΠΩΛΕΙΤΑΙ διαμέρισμα στον 1 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 100 τ.μ. . Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 1983 με ενεργειακή κλάση Β+ και διαθέτει θέρμανση αυτόνομη - φυσικού αερίου, κουφώματα συνθετικά, πατώματα από πλακάκι και ξύλο, πόρτα ασφαλείας, ντουλάπες, ανελκυστήρα, τέντες, ανοιχτωσιά - Τιμή: 198.000 €
ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 1ου οροφου με ανεξαρτητη κουζινα ,δυο υπνοδωματιων ,μεγαλη σαλοτραπεζαρια,ευρυχωρο μπανιο (ανακαινισμενο πριν 5 ετη),μπαλκονι σε ολη την προσοψη ,με τεντες.θωρακισμενη πορτα ασφαλειας ξυλινη. κουφωματα πλαστικα (3 ετιας).καυστηρας αεριου BAXI 2 ετιας.ευκολη προσβαση σε αστικη συγκοινωνία .Τριφυλη ντουλαπα με παταρι και επενδυση καθρεπτες. ξυλινο δαπεδο δωματιων,μαρμαρο ιωαννινων μπεζ .μπαλκονι δαπεδο πλακακι.
Οι παραπάνω πληροφορίες βασίζονται αποκλειστικά σε πληροφορίες που προσκομίστηκαν από τον ιδιοκτήτη του ακινήτου, οι οποίες υπόκεινται σε τυχόν τυπογραφικά λάθη ή αλλαγή τιμής από τον ίδιο. Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. Η ένδειξη στο χάρτη δεν υποδεικνύει την ακριβή θέση του ακινήτου αλλά γενικά την περιοχή στην οποία βρίσκεται.
Caratteristiche
contratto
Vendita
tipologia
Appartamento
superficie
100 m²
locali
3 (2 camere da letto, 1 altro), 1 bagno
piano
1° piano, con ascensore
altre caratteristiche
Porta blindata
Costi
prezzo
€ 198.000
spese condominio
€ 20/mese
Efficienza energetica
anno di costruzione
1983
riscaldamento
Autonomo, alimentato a metano
Efficienza energetica
B+
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista