Locale commerciale in Affitto

Ampelokipoi - PentagonΜιχαλακοπούλου, 200
€ 2.000/mese
250 m²

Nota

Annuncio aggiornato il 28/05/2024
Descrizione

riferimento: EK-6763407

Φωτογραφίες θα δημοσιεύσω πολύ σύντομα από το εσωτερικό και εξωτερικό του καταστήματος. Φυσικά εξωτερικά μπορείτε να έχετε μια εικόνα απο το google maps.

Ευρίσκεται στην οδό Μιχαλακοπούλου & στον αριθμο 200 , στο τμήμα μήκους περίπου 300 m ανάμεσα στην οδό φειδιππίδου (που οδηγεί στο νοσοκομειο παίδων) και στην οδό Μεσογείων. Το τμήμα αυτό του δρόμου είναι μονής κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς την οδό Μεσογείων. Ο συγκεκριμένος αυτοκινητόδρομος αποτελεί την έξοδο της Αθήνας πρός την ανατολική αττική.
Είναι γωνιακό κατάστημα , και στη δεξιά πλευρά του οδοστρώματος. Έχει 3 επίπεδα, ισόγειο 100 τμ , υπόγειο 100 τμ , πατάρι ( από κατασκευή ακινήτου, με πάτωμα τσιμεντένια πλάκα) 50 τμ.. Το υπόγειο είναι εξοπλισμένο με μηχανισμό εξαερισμού. Και τα τρία επίπεδα επικοινωνουν με εσωτερική σκάλα. Το ισόγειο και το πατάρι επικοινωνούν με σκάλα ξεχωριστή , φαρδιά και πολυτελούς κατασκευής.
Στην περιοχή γενικότερα υπάρχουν πολύ μεγάλες εμπορικές επιχειρήσεις, επιχειρήσεις εστίασης, τράπεζες, κλπ, Σε πολύ μικρή απόσταση (300 m) τα 2 νοσοκομεία παίδων, το νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν , τα υπουργεία δικαιοσύνης, εσωτερικών, η σχολή χωροφυλακής , το δημοτικό κτηνιατρικό νοσοκομείο.

Caratteristiche
Contratto
Affitto
Tipologia
Locale commerciale
Superficie
250 m²
Totale piani edificio
3 piani
Altre caratteristiche
  • Posizione ad angolo
Informazioni sul prezzo
Prezzo
€ 2.000/mese
Prezzo al m²
8 €/m²
Dettaglio dei costi
Spese condominio
€ 1/mese
Cauzione
Non indicata
Efficienza energetica

Consumo di energia

Η

Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista

Privato