Bilocale da ristrutturare, terzo piano, Centro Storico, Salonicco - Centro

Salonicco - Centro
€ 130.000
3 locali
61 m²
1 bagno
Piano 3
Ascensore
Balcone
Annuncio aggiornato il 14/06/2024
Descrizione

riferimento: W-02UMJV

Αναζητάτε μια εξαιρετική επενδυτική ευκαιρία στην καρδιά της Θεσσαλονίκης; Σας παρουσιάζουμε ένα διαμέρισμα 60 τ.μ., ιδανικό για επενδυτικούς σκοπούς, στον 3ο όροφο, δίπλα στην Εγνατία και κοντά στην ιστορική Καμάρα.
Αυτό το φωτεινό διαμέρισμα διαθέτει δύο ευρύχωρα δωμάτια, ένα άνετο σαλόνι και μια λειτουργική κουζίνα. Βλέπει προς το Μετόχι, προσφέροντας μια ήρεμη και γαλήνια θέα, ιδανική για τους ενοίκους που αναζητούν ησυχία παράλληλα με την άμεση πρόσβαση στο κέντρο της πόλης. Βρίσκεται σε έναν ήσυχο δρόμο, εξασφαλίζοντας την ηρεμία και την άνεση των κατοίκων του.
Το διαμέρισμα χρίζει ανακαίνισης, δίνοντας τη δυνατότητα στους επενδυτές να το αναβαθμίσουν και να το διαμορφώσουν σύμφωνα με τις σύγχρονες ανάγκες και προτιμήσεις της αγοράς. Με την κατάλληλη ανακαίνιση, μπορεί να μετατραπεί σε ένα σύγχρονο και ελκυστικό χώρο, ιδανικό για ενοικίαση σε φοιτητές, επαγγελματίες ή τουρίστες.
Μην χάσετε αυτή την μοναδική ευκαιρία να επενδύσετε σε ένα ακίνητο σε μια από τις πιο περιζήτητες περιοχές της Θεσσαλονίκης, με άμεση πρόσβαση στις κεντρικές αρτηρίες και τα σημαντικά μνημεία της πόλης. Αξιοποιήστε τις δυνατότητες αυτού του διαμερίσματος και εξασφαλίστε μια προσοδοφόρα επένδυση με υψηλή απόδοση.
Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπο έκδοση.

Τοποθεσία: Πήρε το όνομά της απο το ομώνυμο ρωμαϊκό κτίσμα στην περιοχή το οποίο χρονολογείται γύρω στο 304 μ.Χ. Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά μνημεία της Θεσσαλονίκης είναι η Θριαμβική Αψίδα του Γαλερίου, γνωστή και ως Καμάρα, που βρίσκεται στην πάνω πλευρά της οδού Εγνατίας και σε μικρή απόσταση από την Ροτόντα. Αποτελεί ένα από τα πιο γνωστά σημεία συνάντησης των κατοίκων και επισκεπτών της πόλης.

Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Η Ροτόντα είναι παραδοσιακά πόλος έλξης για φοιτητές. Διαθέτει πολλά κουτούκια, cafe-bars, fast food και διαμερίσματα βολικά για φοιτητές καθώς συνορεύει με τα Πανεπιστήμια και διαθέτει αστική συγκοινωνία για τα ΤΕΙ.

Προσβασιμότητα: Λόγω της άμεσης πρόσβασης στην Εγνατία, η περιοχή εξυπηρετείται απο αστική συγκοινωνία προς όλες τις κατευθύνσεις καθώς και ταξί.

Επενδυτική Δύναμη: Η τοποθεσία λόγω της αυξημένης ζήτησης απο φοιτητές προτείνεται για επένδυση σε ακίνητα προς ενοικίαση με σταθερά υψηλή απόδοση.
Caratteristiche
contratto
Vendita
tipologia
Appartamento
superficie
61 m²
locali
3 (2 camere da letto, 1 altro), 1 bagno
piano
3° piano, con ascensore
altre caratteristiche
Porta blindata
Balcone
Impianto tv con parabola satellitare
Infissi esterni in doppio vetro / PVC
Costi
prezzo
€ 130.000
Efficienza energetica
anno di costruzione
1955
stato
Da ristrutturare
riscaldamento
Autonomo, a stufa
certificazione energetica
In attesa di certificazione
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista