Villa unifamiliare Μεγάλου Αλεξάνδρου, Παλιούρι 63085, Paliouri, Pallini

PalliniΜεγάλου Αλεξάνδρου, Παλιούρι 63085
€ 1.250.000
4 locali
163 m²
3 bagni
No Ascensore
Balcone
Arredato
Annuncio aggiornato il 29/05/2024
Descrizione

riferimento: D004

Αφεθείτε στην επιτομή της παράκτιας πολυτέλειας με αυτή τη βίλα στο Παλιούρι Χαλκιδικής.// Βίλα στο Παλιούρι σε προνομιακή τοποθεσία περιτριγυρισμένη από τη φύση σε μια ήσυχη περιοχή δίπλα στη θάλασσα. Αυτή η βίλα 163 τ.μ. αποτελείται από 2 επίπεδα και διαθέτει 3 υπνοδωμάτια, 3 μπάνια, ενιαία κουζίνα/σαλόνι. Το ακίνητο διαθέτει ιδιωτικό σύστημα θέρμανσης, αντλία θερμότητας, μοντέρνα δάπεδα με πλακάκια, θέα στη θάλασσα, εξαρτήματα παραθύρων αλουμινίου, θωρακισμένη πόρτα, χώρο στάθμευσης, αποθήκη, κήπο 750, ιδιωτική πισίνα, σύστημα συναγερμού, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, ανοιχτό χώρο, προεγκατάσταση για έξυπνη διαβίωση στο σπίτι και πολλά άλλα. Το κτίριο κατασκευάστηκε το 2024 με τα καλύτερα υλικά. . Ενεργειακή κλάση κτιρίου: Α+ Απόσταση απο θάλασσα 20 μέτρα

Ένα σύγχρονο αριστούργημα, αυτή η νέα κατοικία παντρεύει άψογα τη σύγχρονη αρχιτεκτονική με τη μεσογειακή γοητεία.
Οι κομψές καθαρές γραμμές και το όμορφο πέτρινο εξωτερικό δημιουργούν μια εντυπωσιακή οπτική έκκληση, που συμπληρώνεται από βεράντες καλυμμένες με πέργκολα και διαμορφωμένους κήπους.

Μπείτε σε έναν κόσμο ηρεμίας και κομψότητας καθώς εξερευνάτε το υπαίθριο καταφύγιο, το οποίο διαθέτει πισίνα και όμορφο κατάστρωμα με θέα στη θάλασσα.
Μεγάλα ανοίγματα παραθύρων προσκαλούν το παράκτιο φως να διαπεράσει το εσωτερικό, ενισχύοντας την ευρύχωρη αίσθηση της κατοικίας δύο επιπέδων.

Ελάτε να δείτε Αυτή η παραθαλάσσια ζωή στα καλύτερά της - όπου η αρχιτεκτονική κομψότητα συναντά τη γαλήνια ομορφιά της ακτογραμμής της Χαλκιδικής. Καλέστε μας για να δείτε **Ενθουσιώδεις πωλητές
Caratteristiche
contratto
Vendita
tipologia
Villa unifamiliare | Immobile di lusso
superficie
163 m²
locali
4 (3 camere da letto, 1 altro), 3 bagni
piano
Piano terra
totale piani edificio
2 piani
Posti Auto
2 in box privato/box in garage
altre caratteristiche
Porta blindata
Balcone
Piscina
Arredato
Giardino privato
Costi
prezzo
€ 1.250.000
Efficienza energetica
anno di costruzione
2000
stato
Ottimo / Ristrutturato
certificazione energetica
Esente
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista