Monolocale Ι. Πατέρα, 106 76, Αθήνα, Kolonaki, Kolonaki - Lykavittos

Kolonaki - LykavittosΙ. Πατέρα, 106 76, Αθήνα
€ 580.000
2 locali
76 m²
2 bagni
Piano 4
Ascensore
Arredato
Annuncio aggiornato il 28/05/2024
Descrizione

riferimento: 107682


Κωδικός ακινήτου: 107682 - Κολωνάκι - Λυκαβηττός, Κολωνάκι ΠΩΛΕΙΤΑΙ επιπλωμένο διαμέρισμα στον 4ο όροφο, συνολικής επιφάνειας 76 τ.μ. Ζήστε την απόλυτη πολυτέλεια και άνεση στην καρδιά του Κολωνακίου! Αυτό το εξαιρετικό διαμέρισμα προσφέρει κομψότητα και υψηλή ποιότητα ζωής, συνδυάζοντας την μοντέρνα αισθητική με την προνομιακή τοποθεσία. Χαρακτηριστικά: Εμβαδόν: 76 τ.μ.Υπνοδωμάτια: 1 ευρύχωρο και φωτεινό υπνοδωμάτιο, Μπάνια: 1 μοντέρνο μπάνιο, WC: 1 επιπλέον WC, Όροφος: 4ος όροφος με υπέροχη θέα, Έτος Κατασκευής: 1970, Ανακαίνιση: Πλήρως ανακαινισμένο το 2023, Παροχές: Κεντρική θέρμανση με φυσικό αέριο, Πανοραμική θέα στο αστικό τοπίο, Κουφώματα αλουμινίου υψηλής ποιότητας, Κομψά ξύλινα πατώματα, Θωρακισμένη πόρτα για μέγιστη ασφάλεια, Εντοιχιζόμενες ντουλάπες για επιπλέον αποθηκευτικό χώρο, Ανελκυστήρας για άνετη πρόσβαση, Κλιματισμός (A/C), Σύστημα συναγερμού για επιπλέον ασφάλεια, Εντοιχισμένες ηλεκτρικές συσκευές, Διπλά τζάμια για ηχομόνωση και θερμομόνωση, Φωτεινοί και μεγάλοι χώροι, Τοποθεσία:
Αυτό το διαμέρισμα βρίσκεται σε μια από τις πιο περιζήτητες γειτονιές της Αθήνας, το Κολωνάκι. Σε απόσταση λίγων βημάτων από πολυτελείς μπουτίκ, γοητευτικές καφετέριες, γκαλερί τέχνης και μουσεία, σας τοποθετεί στο επίκεντρο της συναρπαστικής πολιτιστικής σκηνής της πόλης. Μόλις 2 λεπτά με τα πόδια από τη στάση του μετρό Ευαγγελισμός, προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε όλα τα σημεία ενδιαφέροντος. Αυτή η εκλεκτή γειτονιά προσφέρει έναν ανεπανάληπτο τρόπο ζωής διακριτικής πολυτέλειας, με εύκολη πρόσβαση στην Ακρόπολη και άλλα εμβληματικά αξιοθέατα της Αθήνας. Τιμή: 580.000 €
Αυτή είναι η ευκαιρία σας να ζήσετε την απόλυτη εμπειρία πολυτέλειας και άνεσης στο Κολωνάκι. Μη χάσετε αυτήν τη μοναδική προσφορά. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να κλείσετε μια επίσκεψη και να ανακαλύψετε όλες τις λεπτομέρειες αυτού του εκπληκτικού ακινήτου.
Το υποδεικνυόμενο σημείο στο χάρτη είναι ενδεικτικό και δεν
αντιστοιχεί ακριβώς στην πραγματική του διεύθυνση. Η αγγελία βασίζεται σε
πληροφορίες που παρέχονται από τον εντολέα μας. Για την υπόδειξη των ακινήτων
είναι απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας
σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86Α.
Μεσιτικό Γραφείο Greca House. Πανεπιστημίου, 44 Αθήνα.
Τηλέφωνα: 210 8026132 κ 6934165392.

Caratteristiche
contratto
Vendita
tipologia
Appartamento | Immobile di lusso
superficie
76 m²
locali
2 (1 camera da letto, 1 altro), 2 bagni
piano
4° piano, con ascensore
altre caratteristiche
Impianto di allarme
Porta blindata
Arredato
Infissi esterni in doppio vetro / metallo
Costi
prezzo
€ 580.000
Efficienza energetica
anno di costruzione
1970
riscaldamento
Centralizzato, alimentato a metano
certificazione energetica
In attesa di certificazione
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista