Villa unifamiliare 730 07, Χώρα Σφακίων, Κρήτη, Kefalas, Vamos

Vamos730 07, Χώρα Σφακίων, Κρήτη
€ 289.000
5 locali
170 m²
2 bagni
No Ascensore
Arredato
Annuncio aggiornato il 30/05/2024
Descrizione

riferimento: 29-2921


Φωλιασμένη στο γραφικό χωριό Παλαιλώνι στον Αποκόρωνα, βρίσκεται αυτή η υπέροχη μονοκατοικία που αναπνέει την ελληνική γοητεία, προσφέρει έναν τέλειο συνδυασμό άνεσης και γαλήνιας εξοχής.

Μόλις 15 λεπτά από την παραλία της Αλμυρίδας και 6 λεπτά από τη μοναδική μικροσκοπική βραχώδη παραλία Ομπρογιαλός, με τα μαγευτικά γαλάζια νερά. 30 χλμ από το κέντρο των Χανίων και 5 χλμ από τον Βάμο, μια πόλη του χωριού που σας προσφέρει ανέσεις όλο το χρόνο, 24ωρο κέντρο υγείας με ασθενοφόρο, τράπεζα, φαρμακείο, κρεοπωλείο, αρτοποιός, ζαχαροπλαστείο, συμβολαιογραφείο,  γυμνάσιο , σούπερ μάρκετ, εστιατόρια/ταβέρνες και καφετέριες.

Το ακίνητο είναι 170 τ.μ. και βρίσκεται  σε οικόπεδο 414 τ.μ., παρέχοντας άφθονο χώρο για χαλάρωση και υπαίθρια απόλαυση.
Ο πρωτος οροφος χτιστηκε το 2004 και το ο δευτερος οροφος το 2014.


Χαρακτηριστικά ακινήτου:  Ισόγειο: Το κύριο επίπεδο διαθέτει ένα ευρύχωρο σαλόνι ενιαίας διαρρύθμισης με φωτεινή κουζίνα με νησίδα κουζίνας και ξυλόσομπα, ιδανικό για διασκέδαση και οικογενειακές συγκεντρώσεις. Υπάρχουν δύο άνετα υπνοδωμάτια και ένα μοντέρνο μπάνιο, εξασφαλίζοντας άνεση και ιδιωτικότητα στους κατοίκους.

Ξεχωριστό διαμέρισμα: Προσβάσιμο μέσω μιας εξωτερικής σκάλας, αυτή η ξεχωριστή μονάδα προσφέρει επιπλέον δύο υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο. Αυτός ο χώρος είναι ιδανικός για επισκέπτες, μεγάλη οικογένεια ή ακόμα και ευκαιρίες ενοικίασης.

Υπαίθριες ανέσεις: Το σπίτι συμπληρώνεται από μια υπέργεια πισίνα που βρίσκεται στο πίσω μέρος του ακινήτου, ιδανική για να δροσιστείτε τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού. Ο μπροστινός εξωτερικός χώρος με αίθριο και μπάρμπεκιου παρέχει ένα ήρεμο καταφύγιο για χαλάρωση και απόλαυση. Υπάρχει μια εξωτερική αποθήκη στο οικόπεδο καθώς και μια μικρότερη αποθήκη με είσοδο από έξω.

Θέα: Απολαύστε την όμορφη θέα στα γύρω βουνά και την καταπράσινη ύπαιθρο, τα οποία συνοδεύουν τη γαλήνια ατμόσφαιρα αυτού του υπέροχου σπιτιού. Αυτή η ιδιοκτησία στο Παλαιλώνι είναι μια υπέροχη ευκαιρία για όσους αναζητούν έναν ήσυχο, άνετο τρόπο ζωής.

Είτε ψάχνετε για μόνιμη κατοικία, εξοχική κατοικία ή επενδυτικό ακίνητο, αυτό το σπίτι είναι βέβαιο ότι θα καλύψει τις ανάγκες σας.

Για περισσότερες πληροφορίες ή για να προγραμματίσετε μια προβολή, επικοινωνήστε με την Annsofi Bistrom στο +30 6943472682 (επίσης Whatsapp και Viber) ή 28210 58833 (Γραφείο)

Μη χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το όμορφο σπίτι σε ένα από τα πιο γοητευτικά χωριά της Κρήτης!
Caratteristiche
contratto
Vendita
tipologia
Villa unifamiliare
superficie
170 m²
locali
5 (4 camere da letto, 1 altro), 2 bagni
piano
Piano terra
Posti Auto
1 in parcheggio/garage comune
altre caratteristiche
Porta blindata
Piscina
Arredato
Giardino privato
Costi
prezzo
€ 289.000
Efficienza energetica
anno di costruzione
2004
riscaldamento
Autonomo, alimentato a gasolio
Efficienza energetica
Δ
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista