Duplex Δάφνης 49, 154 52, Ψυχικό, Evkalyptoi - Ano Faros, Paleo Psichiko

Paleo PsichikoΔάφνης 49, 154 52, Ψυχικό
€ 800.000
5 locali
207 m²
3 bagni
No Ascensore
Annuncio aggiornato il 03/06/2024
Descrizione

riferimento: 89-1658

Κωδικός ακινήτου: 89-1658 - Παλαιό Ψυχικό Ευκάλυπτοι - Άνω Φάρος ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΑΦΝΗΣ ΠΩΛΕΙΤΑΙ μεζονέτα 2 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 207 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, 2 σαλόνια, κουζίνα, 2 μπάνια και WC. Είναι κατασκευασμένη το 1971 και διαθέτει θέρμανση ατομική - φυσικό αέριο, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι και ξύλο, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πάρκινγκ, αποθήκη 14 τ.μ., κήπο, τζάκι, A/C, θέρμανση ανα επίπεδο, ηλιακό θερμοσίφωνα, σκαλιά εισόδου, θυροτηλεόραση, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα - Τιμή: 800.000 € (Κωδικός γραφείου IM)
Π. Ψυχικό (Πλησίον της πλατείας Δάφνης). Προσόψεως, Μεζονέτα με Ανοιχτωσιά  206,73τμ, Χαμηλού 1ου – 2ου, πολυτελούς κατασκευής 1970 (σε καλή κατάσταση) (σε συγκρότημα 4 διώροφων μεζονετών με πιλοτή).

Αναπτύσσεται σε: 
1ος Όροφος πάνω απο πιλοτή που περιλαμβάνει μία ανεξάρτητη κουζίνα (μαρμάρινο δάπεδο) με pantry που έχει πρόσβαση σε μπαλκόνι (με θωρακισμένη πόρτα κουζίνας), μικρό wc με εξαερισμό, και έναν μεγάλο ενιαίο χώρο σαλοτραπεζαρίας με a/c, μπαρ κάτω από τη σκάλα, μεγάλο σαλόνι με τζάκι. Η τραπεζαρία βρίσκεται σε υπερυψωμένο σχετικά επίπεδο που είναι το ίδιο με την κουζίνα. Υπάρχει πρόσβαση σε γωνιακό μεγάλο μπαλκόνι με όψεις από το μέρος του κήπου και της πρόσοψης. Μαρμάρινη σκάλα με μαύρο μάρμαρο που οδηγεί στο δεύτερο επίπεδο.

2ος Όροφος που περιλαμβάνει χώρο πρόχειρου σαλονιού (με μαρμάρινο δάπεδο) ο οποίος έχει πρόσβαση σε μεγάλο πλαϊνό μπαλκόνι που βλέπει τον κοινόχρηστο κήπο, 1 μεγάλο master υπνοδωμάτιο που έχει πρόσβαση στο ίδιο μεγάλο πλαϊνό μπαλκόνι (ξύλινο δάπεδο σε όλα τα υ/δωμάτια) και διαθέτει a/c, το πλήρες λουτρό του διαθέτει μπανιέρα και φεγγίτη και βρίσκεται δίπλα από χώρο πρόσθετης αποθήκευσης. 1 μικρότερο υπνοδωμάτιο με ξύλινη ντουλάπα άβαφτη γυαλισμένη με πρόσβαση σε μπαλκόνι που μοιράζεται με το τρίτο υπνοδωμάτιο, 1 γωνιακό υπνοδωμάτιο με a/c και πρόσβαση σε ανεξάρτητο μπαλκόνι προσόψεως και πλαϊνό βοηθητικό μπαλκόνι,  ακόμα ένα πλήρες λουτρό με φεγγίτη και ντουσιέρα που μοιράζονται τα 2 μικρότερα υπνοδωμάτια.  Μαρμάρινη σκάλα δίνει πρόσβαση στο επίπεδο του δώματος που υπάρχει μικρή αποθήκη  και ηλιακός θερμοσίφωνας.

Το ακίνητο διαθέτει μονά κουφώματα αλουμινίου, ατομική θέρμανση αερίου, ηλιακό θερμοσίφωνα για υποβοήθηση του ζεστού νερού,  χώρο στάθμευσης 12 τμ πιλοτής και πέραν της αποθήκης στο επίπεδο του δώματος (5,75τμ), ακόμα μία μεγαλύτερη  8,05τμ στο επίπεδο της πιλοτής.
Η είσοδος γίνεται στο συγκρότημα με σύστημα θυροτηλεόρασης, ενώ η είσοδος στο ακίνητο γίνεται από σκάλα και καταλήγει σε πόρτα που δεν είναι θωρακισμένη αλλά διαθέτει 2πλη κλειδαριά ασφαλείας παλαιού τύπου. Τα δάπεδα στα δωμάτια είναι ξύλινα, στον πάνω επίπεδο μαύρα μαρμάρινα και στο κάτω επίπεδο εκτός από το μπάνιο, τη κουζίνα και το pantry που έχουν ανοιχτόχρωμο μάρμαρο το δάπεδο είναι λευκό πλακάκι. Τα μηνιαία κοινόχρηστα είναι 90 ευρώ.Τα μπαλκόνια έχουν σκούρο μαρμάρινο δάπεδο και inox κάγκελα. Πλησίον Βαρβακείου Πρότυπης Σχολής, 250μ απο την Κηφισίας. 

Μεσιτικό Royalty Estate .Η εμφανιζόμενη διεύθυνση είναι κατά προσέγγιση. Δείτε κ άλλα στο www.royalty-estate.gr . Τηλ για ραντεβού καθημερινές 10:00 : 18:00. Κατά την επίδειξη των ακινήτων είναι απαραίτητη η επίδειξη της Αστυνομικής ταυτότητας, καθώς και το Α.Φ.Μ. του ενδιαφερομένου αγοραστή/ενοικιαστή, βάσει του Νόμου 4072/11.4.2012.
Caratteristiche
contratto
Vendita
tipologia
Duplex | Immobile di lusso
superficie
207 m²
locali
5 (3 camere da letto, 2 altri), 3 bagni
piano
1° piano
totale piani edificio
2 piani
Posti Auto
1 in parcheggio/garage comune
altre caratteristiche
Caminetto
Porta blindata
Esposizione esterna
Giardino privato
Costi
prezzo
€ 800.000
Efficienza energetica
anno di costruzione
1971
riscaldamento
Autonomo, alimentato a metano
certificazione energetica
In attesa di certificazione
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista