Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
1/4
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι

Villa unifamiliare Βάμος, Centro, Vamos

VamosΒάμος
€ 380.000
4 locali
125 m²
2 bagni
No Ascensore

Nota

Annuncio aggiornato il 30/05/2024
Descrizione

riferimento: 959008

Βίλα προς πώληση στον Βάμο.
Παρουσιάζοντας μια εκπληκτική προκατασκευασμένη βίλα στο γραφικό χωριό του Βάμου, αυτή η εξαίσια ιδιοκτησία προσφέρει τον τέλειο συνδυασμό σύγχρονης άνεσης και φυσικής ομορφιάς. Η βίλα εκτείνεται σε 124,56 τετραγωνικά μέτρα και βρίσκεται σε ένα γενναιόδωρο οικόπεδο 1.000 τετραγωνικών μέτρων, με τη δική της πισίνα 40 τετραγωνικών μέτρων. Σχεδιασμένη με ελαφριά κατασκευή, αυτή η βίλα αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός 18 μηνών.
Η βίλα διαθέτει δύο επίπεδα: το ισόγειο, εμβαδού 92,83 τετραγωνικών μέτρων, και μια σοφίτα, εμβαδού 31,73 τετραγωνικών μέτρων.
Με την είσοδό σας στο ισόγειο, σας καλωσορίζουν σε έναν ενιαίο χώρο που περιλαμβάνει μια μοντέρνα κουζίνα με τραπεζαρία και ένα σαλόνι που εκτείνεται σε μπαλκόνι.
Αυτό το επίπεδο φιλοξενεί επίσης δύο ευρύχωρα υπνοδωμάτια, το καθένα με τα δικά του μπαλκόνια, και ένα κοινόχρηστο μπάνιο.
Ανεβαίνοντας στη σοφίτα, θα βρείτε το τρίτο υπνοδωμάτιο, το οποίο διαθέτει δικό του ιδιωτικό μπάνιο. Αυτή η προσεγμένη διάταξη εξασφαλίζει άφθονο χώρο και ιδιωτικότητα για όλους τους κατοίκους.
Το εξωτερικό της βίλας είναι εξίσου εντυπωσιακό, με έναν τεράστιο κήπο, μια πέργκολα με χώρο μπάρμπεκιου και την πισίνα 40 τετραγωνικών μέτρων, ιδανική για χαλάρωση και διασκέδαση.
Τα επιπλέον χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν χώρο στάθμευσης, ενεργειακά αποδοτικά κουφώματα αλουμινίου και εκπληκτική θέα στο βουνό.
Μόλις 500 μέτρα από την όμορφη παραλία της Αλμυρίδας και 25 χιλιόμετρα από το κέντρο των Χανίων, αυτή η βίλα προσφέρει ηρεμία και άνεση.
Περιλαμβάνονται σύγχρονες ανέσεις, όπως αντλίες θερμότητας και ηλιακός θερμοσίφωνας, που εξασφαλίζουν άνεση όλο το χρόνο.
Αυτή η προκατασκευασμένη βίλα στο Βάμο είναι ένα πραγματικό στολίδι, προσφέροντας μια εξαιρετική ευκαιρία να αποκτήσετε ένα κομμάτι παραδείσου σε μια από τις πιο επιθυμητές τοποθεσίες της Κρήτης.

ID ΑΚΙΝΗΤΟΥ: 0v-1050.
Ktimatoemporiki Real Estate
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2150000250, 2821056600
Email: info@ktimatoemporiki.gr
Website: https://ktimatoemporiki.gr
Caratteristiche
Tipologia
Villa unifamiliare | Immobile di lusso
Contratto
Vendita
Piano
Piano terra
Piani edificio
2
Ascensore
No
Superficie
125 m²
Locali
4
Camere da letto
3
Bagni
2
Arredato
No
Balcone
No
Box, posti auto
1 in parcheggio/garage comune
Altre caratteristiche
  • Infissi esterni in doppio vetro / metallo
  • Mansarda
  • Porta blindata
  • Piscina
Informazioni sul prezzo
Prezzo
€ 380.000
Prezzo al m²
3.040 €/m²
Efficienza energetica

Consumo di energia

A+

Scopri ogni angolo dell'immobile
+1 foto
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista