Maisonette Χαλάνδρι, Rizareios, Chalandri

ChalandriΧαλάνδρι
€ 800.000
5 locali
168 m²
3+ bagni
No Ascensore

Nota

Annuncio aggiornato il 09/07/2024
Descrizione

riferimento: 648201

Κωδικός ακινήτου: 8-1369 - Χαλάνδρι Ριζάρειος ΠΩΛΕΙΤΑΙ νεόδμητη μεζονέτα 2 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 168 τ.μ. . Αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 4 μπάνια . Είναι κατασκευασμένη το 2023 με ενεργειακή κλάση Α+ και διαθέτει θέρμανση ενδοδαπέδια - αερίου, θέα σε ανοιχτό ορίζοντα, κουφώματα αλουμινίου συρόμενα, ξύλινα πατώματα, πόρτα ασφαλείας, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πάρκινγκ, κήπο, μπαλκόνια 20 τ.μ. - Τιμή: 800.000 € Το διαμέρισμα χωροθετείται στην περιοχή της Ριζαρείου Σχολής στο Χαλάνδρι, σε μια πολύ ήσυχη γειτονιά ,αμιγώς οικιστική, με πάρκα και σχολεία, σε απόσταση 800 μ. από το κέντρο του Χαλανδρίου με άμεση και εύκολη πρόσβαση σε κεντρικές οδικές αρτηρίες όπως η Κηφισίας και η Αττική Οδός.
Πρόκειται για πενταόροφο σύγχρονο κτίριο υψηλών προδιαγραφών και αισθητικής, κατηγορίας ενεργειακής κλάσης Α+ με συστήματα κουφωμάτων βαρέως τύπου θερμοδιακοπής, διπλούς ενεργειακούς υαλοπίνακες και εξωτερική θερμομόνωση πάχους 12 εκ. που προσφέρει θερμική άνεση και σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας στους μελλοντικούς χρήστες του. Στο πίσω μέρος του κτιρίου διαμορφώνεται κήπος έκτασης 200 μ. περίπου δίνοντας αίσθηση φυσικού περιβάλλοντος στον ακάλυπτο χώρο του κτιρίου. Πέραν της αρχιτεκτονική μελέτης του κτιρίου έχουν εκπονηθεί υποστηρικτικές μελέτες φωτισμού και διαμόρφωσης περιβάλλοντος χώρου.
Οι κατοικίες είναι σχεδιασμένες με κέλυφος ικανής και κατάλληλης θερμικής μάζας βάσει του Ελληνικού εύκρατου κλίματος με ζεστά καλοκαίρια όπου δρα ως ασπίδα προστασίας για όλες τις καιρικές συνθήκες ικανό να απορροφά σημαντική ποσότητα θερμότητας χωρίς να επιβαρύνεται το εσωτερικό των κτιρίων.
Η θερμική προστασία του κελύφους συμβάλλει στην διατήρηση της εσωτερικής θερμικής άνεσης, διασφαλίζοντας ήπιες διακυμάνσεις της θερμοκρασίας, γεγονός που οδηγεί στην περιορισμένη χρήση τεχνητού κλιματισμού με σημαντική εξοικονόμηση λειτουργικού κόστους.
Το κτίριο έχει σχεδιαστεί με βάση το βέλτιστο εργονομικό σχεδιασμό και με γνώμονα την καλύτερη δυνατή λειτουργικότητα των χώρων.
Έχει γίνει επιλογή άριστης ποιότητας υλικών τα οποία συνοδεύονται με τα απαραίτητα πιστοποιητικά ποιότητας και προδιαγραφών και τις σχετικές πιστοποιήσεις ελέγχου.
Το κτίριο είναι σχεδιασμένο ώστε να παρέχει τη μέγιστη δυνατή αυτονομία σε κάθε όροφο έχοντας ένα διαμέρισμα ανά στάθμη (οροφοδιαμερίσματα).
Το σύστημα θέρμανσης για την απόδοση θερμότητας είναι ενδοδαπέδιο μέσω επιτοίχιας ατομικής μονάδας φυσικού αεριού με πλήρη αυτονομία διαμερίσματος και κάθε χώρου (σαλόνι, κουζίνα, υπνοδωμάτια) μέσω ξεχωριστών θερμοστατών.
Για την ψύξη θα τοποθετηθούν κλιματιστικές μονάδες διαιρούμενου τύπου, μια σε κάθε χώρο.
Επιπλέον κάθε διαμέρισμα θα έχει εγκατεστημένο και ηλιακό θερμοσίφωνα.
Σε κάθε διαμέρισμα αναλογεί υπόγεια αποθήκη και μία θέση στάθμευσης.
Σε κάθε θέση στάθμευσης εγκαθίσταται ανεξάρτητη παροχή για φόρτιση ηλεκτρικού αυτοκίνητου.
Η μεζονέτα 5ου ορόφου επιφάνειας 168τμ αναπτύσσεται σε δυο επίπεδα.
Το πρώτο επίπεδο αποτελείται από καθιστικό, τραπεζαρία, κουζίνα, ένα master υπνοδωμάτιο με
εσωτερικό λουτρό, ένα γραφείο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως ξενώνας -υπνοδωμάτιο
και ένα επιπλέον λουτρό. Στο δεύτερο επίπεδο υπάρχουν δυο υπνοδωμάτια το καθένα με δικό
του λουτρό και επιπλέον βοηθητικοί χώροι. Ο εξώστης μπροστά από το σαλόνι και την κουζίνα
είναι επιφάνειας περίπου 20τμ. Επιπλέον κάθε υπνοδωμάτιο και στα δυο επίπεδα έχει
πρόσβαση σε δικό του εξώστη. Στη μεζονέτα ανήκουν δυο υπόγειες θέσεις στάθμευσης και μια
αποθήκη 19 τμ στο υπόγειο.
Caratteristiche
Tipologia
Maisonette
Contratto
Vendita
Piano
5
Piani edificio
2
Ascensore
No
Superficie
168 m²
Locali
5
Camere da letto
4
Bagni
3+
Arredato
No
Balcone
No
Box, posti auto
1 in parcheggio/garage comune
Riscaldamento
Autonomo, a pavimento, alimentato a metano
Altre caratteristiche
  • Esposizione esterna
  • Porta blindata
Informazioni sul prezzo
Prezzo
€ 800.000
Prezzo al m²
4.762 €/m²
Efficienza energetica

Consumo di energia

A+

Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista