Bilocale quarto piano, Terpsithea, Glyfada

Glyfada
€ 230.000
3 locali
73 m²
1 bagno
Piano 4
Ascensore
Balcone
Annuncio aggiornato il 03/06/2024
Descrizione

riferimento: EK-6790311

Πρόκειται για εξαιρετικό διαμέρισμα τετάρτου ορόφου επιφάνειας εβδομήντα πέντε τετραγωνικών που βρίσκεται σε μία από τις πιο ήσυχες και προσβάσιμες περιοχές της Άνω Γλυφάδας. Αποτελεί μέρος μια πολυκατοικίας πανταχόθεν ελεύθερης πενταόροφης πολυκατοικίας, η οποία διαθέτει πυλωτή και κήπο.
Το διαμέρισμα είναι εσωτερικό, εξαιρετικά φωτεινό και διαμπερές, έχει νότιο προσανατολισμό από την πλευρά της πρόσοψης του σαλονιού, δυτικό από την πλευρά των υπνοδωματίων και ανατολικό από την αριστερή πλευρά του σαλονιού. Αποτελείται από ένα πολύ ευρύχωρο σαλόνι, δύο υπνοδωμάτια, κουζίνα και μπάνιο και τρεις συνολικά βεράντες μία ανατολική, μία νότια και μία δυτική, συνολικής επιφάνειας είκοσι πέντε τετραγωνικών.
Το σαλόνι διαθέτει πρόσβαση σε δύο από τις τρεις βεράντες του διαμερίσματος, την ανατολική και τη νότια. Ενώνεται στη βόρεια πλευρά του με την κουζίνα, ενώ στην δυτική πλευρά του με τα δύο υπνοδωμάτια και το μπάνιο. Το υπνοδωμάτιο που βρίσκεται στη νοτιοδυτική πλευρά του διαμερίσματος έχει πρόσβαση στην νότια βεράντα που έχει πρόσβαση και το σαλόνι, ενώ το υπνοδωμάτιο που βρίσκεται στη δυτική πλευρά του διαμερίσματος διαθέτει ανεξάρτητη βεράντα με ανεμπόδιστη θέα στο βουνό. Η κουζίνα έχει πρόσβαση στην ανατολική βεράντα του διαμερίσματος, όπως και το σαλόνι η οποία επίσης διαθέτει ανεμπόδιστη θέα προς το βουνό.
Το διαμέρισμα είναι κτισμένο το 1977, είναι σε εξαιρετική κατάσταση, διαθέτει ξύλινα πατώματα στα υπνοδωμάτια, μάρμαρο στο σαλόνι, συρόμενα κουφώματα αλουμινίου, σίτες και θωρακισμένη πόρτα.
Είναι επίσης σημαντικό να αναφερθεί ότι λόγω της κατασκευής του, μπορούν εύκολα να γίνουν αλλαγές στη διαρρύθμιση, σε περίπτωση ολικής ανακαίνισης.
Ένα εξαιρετικό ακίνητο από την Open View Property Management διαθέσιμο προς πώληση.
Caratteristiche
contratto
Vendita
tipologia
Appartamento
superficie
73 m²
locali
3 (2 camere da letto, 1 altro), 1 bagno
piano
4° piano, con ascensore
Posti Auto
1 in box privato/box in garage
altre caratteristiche
Porta blindata
Balcone
Giardino comune
Costi
prezzo
€ 230.000
spese condominio
€ 30/mese
Efficienza energetica
anno di costruzione
1977
Efficienza energetica
Ε
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista