Duplex Βασιλίσσης Φρειδερίκης 35, 190 02, Παιανία, Centro, Paiania

PaianiaΒασιλίσσης Φρειδερίκης 35, 190 02, Παιανία
€ 390.000
5+ locali
220 m²
3+ bagni
Ascensore
Balcone
Annuncio aggiornato il 29/06/2024
Descrizione

riferimento: 1-1291

Κωδικός ακινήτου: 1-1291 - Παιανία Τρίγωνο Λαγού ΠΩΛΕΙΤΑΙ μεζονέτα 4 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 220 τ.μ. . Αποτελείται από 5 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, 3 μπάνια και WC. Είναι κατασκευασμένη το 2018 και διαθέτει θέρμανση αυτόνομη - πετρελαίου, θέα σε ανοιχτό ορίζοντα, κουφώματα συνθετικά, πατώματα από πλακάκι και ξύλο, πόρτα ασφαλείας, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, πάρκινγκ, κήπο, τζάκι, προεγκατάσταση Α/C, προεγκατάσταση συναγερμού, σίτες, διπλά τζάμια, boiler, σκαλιά εισόδου, θυροτηλεόραση, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα, μπαλκόνια 20 τ.μ. - Τιμή: 390.000 €
Σε συγκρότημα με 5 ανεξάρτητες κατοικίες, πωλείται μεζονέτα 220τμ, 4 επιπέδων, με εσωτερικό ασανσέρ (μέχρι τον Α όροφο), πάρκινγκ υπογείου και αποθήκη. Αναλυτικά ανά επίπεδο: Ισόγειο με βεραντα - κήπο 30τμ., σαλόνι με ενεργειακό τζάκι, ξεχωριστή κουζίνα, χώρο για γραφείο και τραπεζαρία. Στον Α όροφο: 2 υπνοδωμάτια με βεράντες και ένα πολύ μεγάλο μπάνιο. Ακόμη ντουλάπα παροχές για πλυντήριο, στεγνωτήριο ή kitchenette. Στον Β όροφο (σοφίτα με ύψος) ενιαίος χώρος για ένα μεγάλο master υπνοδωμάτιο. Το ημιυπόγειο είναι σαν ισόγειο με μπαλκονόπορτες και άμεση πρόσβαση σε κήπο. Αποτελείται από 2 χώρους για υπνοδωμάτιο, ή living room, playroom κλπ, καθώς και ένα μπάνιο. Η μεζονέτα διαθέτει πάρκινγκ και αποθήκη υπογείου.
Παραδίδεται 3 μήνες μετά από τη συμφωνία αγοράς.

|| Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωριστεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας. || Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου. || Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή ο Α.Φ.Μ, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 - ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012 || Για ψηφιακή υπογραφή εντολής υπόδειξης ακινήτου απαιτείται η αποστολή αντιγράφου ταυτότητας ή διαβατηρίου || Η μεσιτική αμοιβή για αγορές ακινήτων είναι 2%+ΦΠΑ επί της συμφωνηθείσας τιμής αγοράς και για ενοικιάσεις ισόποση ενός ενοικίου+ΦΠΑ.
Caratteristiche
contratto
Vendita
tipologia
Duplex
superficie
220 m²
locali
5+ (5 camere da letto, 1 altro), 3+ bagni
piano
Piano terra, con ascensore
totale piani edificio
4 piani
Posti Auto
1 in parcheggio/garage comune
altre caratteristiche
Caminetto
Porta blindata
Esposizione esterna
Balcone
Giardino privato
Infissi esterni in doppio vetro / PVC
Costi
prezzo
€ 390.000
Efficienza energetica
anno di costruzione
2018
stato
Nuovo / In costruzione
riscaldamento
Autonomo, alimentato a gasolio
certificazione energetica
In attesa di certificazione
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista