Λογότυπο
Διάδρομος
Λογότυπο
Σαλόνι
Διάδρομος
Διάδρομος
Διάδρομος
Ασανσέρ
Κουζίνα
Υπνοδωμάτιο
1/12
Διάδρομος

Bilocale Φιλολάου 108-124, 116 33, Αθήνα, Profitis Ilias, Pagkrati

PagkratiΦιλολάου 108-124, 116 33, Αθήνα
€ 165.000
3 locali
71 m²
1 bagno
Piano 4
Ascensore

Nota

Annuncio aggiornato il 09/09/2024
Descrizione

riferimento: 1-600

Κωδικός ακινήτου: 1-600 - Παγκράτι Άγιος Αρτέμιος ΠΩΛΕΙΤΑΙ κατά αποκλειστικότητα διαμέρισμα στον 4 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 71 τ.μ. . Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 1969 και διαθέτει θέα σε αστικό τοπίο, κουφώματα ξύλινα, πατώματα από μωσαϊκό και ξύλο, ντουλάπες, ανελκυστήρα, ανοιχτωσιά - Τιμή: 165.000 €
ΠΑΓΚΡΑΤΙ ( Φιλολάου ) πωλείται σε κεντρικό σημείο της περιοχής επενδυτικό διαμέρισμα 4ου υπερυψωμένου ορόφου, με ασανσέρ, συνολικής επιφάνειας 70,80τμ, ευάερο, ευήλιο, ρετιρέ, εμπρόσθιο, γωνιακό, προσόψεως, με απεριόριστη θέα και ανοιχτωσιά, το οποίο χρήζει ανακαίνισης. Το ακίνητο βρίσκεται σε κεντρικότατο σημείο της περιοχής, πολύ κοντά στην στην Οδό Φιλολάου, με απόσταση 800 μόλις μέτρων από τον σταθμό του Μετρό Άγιος Ιωάννης, 200 μόλις μέτρα από την Λεωφόρο Υμηττού και 500 μέτρα από την πλατεία Παγκρατίου. Το ακίνητο βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τα Πανεπιστήμια και το κέντρο της Αθήνας και όλες τις δημόσιες και ιδιωτικές σχολές. Βρίσκεται δίπλα στην τοπική αγορά, σούπερ μάρκετ, ΕΛΤΑ, εμπορικά καταστήματα όλων των ειδών, στάσεις αστικών λεωφορείων και τρόλεϋ με δρομολόγια προς όλες τις κατευθύνσεις της Αθήνας και του Πειραιά, τράπεζες, νοσοκομειακά παραρτήματα, κέντρα ελέγχου υγείας, δημόσιες υπηρεσίες, καταστήματα εστίασης και περιστοιχίζεται από πάρκα και πλατείες. Περιμετρικά του ακινήτου υπάρχουν σχολικές μονάδες όλων των σχολικών βαθμίδων ( Νηπιαγωγεία - Δημοτικά - Γυμνάσια - Λύκειο ). Κατά την είσοδο στο υπέροχο αυτό ακίνητο συναντούμε μπροστά μας το ευρύχωρο ευάερο χωλ και το πολύ μεγάλο φωτεινό σαλόνι, αριστερά του οποίου βλέπουμε τις δύο τετραγωνισμένες ευρύχωρες κρεβατοκάμαρες, την χωριστή κουζίνα και το μπάνιο. Η γειτονιά είναι πολυσύχναστη, ο δρόμος μπροστά από το ακίνητο είναι κεντρικός, διαθέτει κεντρική θέρμανση η πολυκατοικία, ελάχιστα κοινόχρηστα και έχει κατασκευαστεί το 1969. Χρήζει ολικής ανακαίνισης και μπορεί να γίνει καινούργιο λουξ διαμέρισμα. Είναι καθαρό ακίνητο, φωτεινό, με άνετους χώρους, ήσυχους γείτονες και είναι ιδανικό για εκμετάλλευση, για επαγγελματική στέγη καθώς και για ζευγάρια και φοιτητές.


Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας και το Α.Φ.Μ. σας (σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α). Παρακαλούμε για ραντεβού υπόδειξης επικοινωνήστε μαζί μας. Η επιτόπια υπόδειξη του ακινήτου επιβαρύνεται με 10€ πλέον ΦΠΑ 24%. Με την ολοκλήρωση της πράξης το παραπάνω ποσόν αφαιρείται από την Μεσιτική αμοιβή. Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου Συλλόγου Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Θεσσαλονίκης - Αντιπρόσωπος Ομοσπονδίας Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Ελλάδος ( ΟΜΑΣΕ ).
Caratteristiche
Tipologia
Appartamento
Contratto
Vendita
Piano
4
Piani edificio
4
Ascensore
Superficie
71 m²
Locali
3
Camere da letto
2
Bagni
1
Arredato
No
Balcone
No
Altre caratteristiche
  • Esposizione esterna
Informazioni sul prezzo
Prezzo
€ 165.000
Prezzo al m²
2.324 €/m²
Dettaglio dei costi
Spese condominio
€ 20/mese
Efficienza energetica
  • Anno di costruzione

    1969
  • Stato

    Da ristrutturare
  • Certificazione energetica

    In attesa di certificazione
Scopri ogni angolo dell'immobile
+9 foto
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista