1/8

Monolocale ottimo stato, primo piano, Kefalari, Kifissia

Kifissia
€ 2.000/mese
2 locali
135 m²
2 bagni
Piano 1
Ascensore
Balcone

Nota

Annuncio aggiornato il 03/06/2024
Descrizione

riferimento: W-02VZ8T

Εξαιρετικό διαμέρισμα 135τμ στο Κεφαλάρι. Βρίσκεται στον 1ο και τελευταίο όροφο πολυκατοικίας με 4 διαμερίσματα. Αποτελείται από ένα ευρύχωρο καθιστικό με τζάκι, έναν επιπλέον χώρο ιδανικό για να χρησιμεύσει ως δεύτερο υπνοδωμάτιο ή χώρο γραφείου, ξεχωριστή κουζίνα, ανακαινισμένο μπάνιο και τουαλέτα επισκεπτών.
Το ακίνητο διαθέτει κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, αυτόνομη θέρμανση φυσικού αερίου με δικό του λέβητα, 2 μεγάλα μπαλκόνια, πόρτα ασφαλείας, αποθήκη, εξωτερική σοφίτα με μπάνιο και υπόγειο χώρο στάθμευσης
Το ενεργειακό πιστοποιητικό είναι υπό έκδοση.

Η Κηφισιά είναι ένα από τα πιο διάσημα προάστια της Βόρειας Αθήνας, μια ήσυχη, πράσινη όαση και εμπορικός κόμβος, μόλις 12 χιλιόμετρα μακριά από το κέντρο της πόλης.
Η Κηφισιά, είναι μια αναζωογονητικά καταπράσινη περιοχή με πολλά πάρκα, μεγάλες δημόσιες πλατείες, μια αριστοκρατική υπαίθρια εμπορική περιοχή με μάρκες υψηλής ραπτικής και διεθνείς ετικέτες, τράπεζες, εκλεπτυσμένα εστιατόρια, μοντέρνα μπαρ, αθλητικά κέντρα και γυμναστήρια. Βρίσκεται κοντά στα περισσότερα διεθνή σχολεία και προσελκύει πολλούς ξένους κατοίκους. Ο κοσμοπολίτικος χαρακτήρας της αντανακλάται στα εξειδικευμένα σούπερ μάρκετ και τα καταστήματα τροφίμων που αφθονούν. Δύο από τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα της Ελλάδας απέχουν μόλις 5 λεπτά με το αυτοκίνητο.

Προσβασιμότητα: Η Κηφισιά είναι εύκολα προσβάσιμη με τακτικά δρομολόγια τρένων και λεωφορείων προς το κέντρο της Αθήνας. Το διεθνές αεροδρόμιο απέχει 45 λεπτά με το αυτοκίνητο μέσω της Αττικής Οδού.
Caratteristiche
Tipologia
Appartamento | Immobile di lusso
Contratto
Affitto
Piano
1
Ascensore
Superficie
135 m²
Locali
2
Camere da letto
1
Bagni
2
Arredato
No
Balcone
Box, posti auto
1 in parcheggio/garage comune
Altre caratteristiche
  • Caminetto
  • Esposizione esterna
  • Infissi esterni in doppio vetro / metallo
  • Mansarda
  • Porta blindata
Informazioni sul prezzo
Prezzo
€ 2.000/mese
Prezzo al m²
15 €/m²
Dettaglio dei costi
Cauzione
Non indicata
Efficienza energetica
  • Anno di costruzione

    1985
  • Stato

    Ottimo / Ristrutturato
  • Certificazione energetica

    In attesa di certificazione
Scopri ogni angolo dell'immobile
+5 foto
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista