Monolocale Χαριλάου, Agios Nikolaos, Charilaou

CharilaouΧαριλάου
€ 96.000
2 locali
60 m²
1 bagno
Piano R
Ascensore
Balcone
Arredato

Nota

Annuncio aggiornato il 04/06/2024
Descrizione

riferimento: 964082

Πωλείται ανακαινισμένη εμπρόσθια γωνιακή γκαρσονιέρα στην Χαριλάου. Το εμβαδόν του ακινήτου είναι 60 τ.μ. και βρίσκεται στον ημιώροφο αξιόλογης οικοδομής του 1975. Αποτελείται από 1 Δωμάτιο με ντουλάπα και διπλό κρεβάτι, μεγάλη σαλοκουζίνα με καναπέ, τραπεζαρία και όλες τις ηλεκτρικές συσκευές ( φούρνος, ψυγείο) και άνετο μπάνιο. Ανακαινίστηκε το 2018 και έχει αυτόνομη θέρμανση με Φυσικό αέριο, έχει κουφώματα Συνθετικά με Διπλά τζάμια, και ωραία πατώματα με πλακάκια και Laminate, καθώς και πόρτα ασφαλείας και συναγερμό. Το ακίνητο είναι κατάλληλο είτε για επένδυση είτε για ιδιοκατοίκηση καθώς βρίσκεται δίπλα στην Παπαναστασίου και σε αστικές συγκοινωνίες και είναι με εύκολη πρόσβαση στις εξόδους της πόλης. Το ενεργειακό πιστοποιητικό είναι Υπό έκδοση. Τιμή: €96.000.
Oikies Real Estate - Κατάστημα Πέτρου Συνδίκα, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310831182, email: sales.syndika@oikies.net, website: https://oikies.net--Περισσότερα ενημερωμένα ακίνητα για να βρείτε το δικό σας.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Σ.Μ.Α.Σ.Θ. - Ο.Μ.Α.Σ.Ε. Για την υπόδειξη ακινήτου είναι υποχρεωτική η ταυτοποίηση με την επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου.
Caratteristiche
contratto
Vendita
tipologia
Appartamento | Immobile di lusso
superficie
60 m²
locali
2 (1 camera da letto, 1 altro), 1 bagno
piano
Piano rialzato, con ascensore
altre caratteristiche
Impianto di allarme
Porta blindata
Esposizione esterna
Balcone
Arredato
Infissi esterni in doppio vetro / PVC
Costi
prezzo
€ 96.000
spese condominio
€ 5/mese
Efficienza energetica
  • Anno di costruzione

    1975
  • Stato

    Ottimo / Ristrutturato
  • Riscaldamento

    Autonomo, alimentato a metano
  • Certificazione energetica

    In attesa di certificazione
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista