1/13

Appartamento Λομβάρδου Κων., 140, Gkyzi - Arios Pagos, Gizi - Pedion Areos

Gizi - Pedion AreosΛομβάρδου Κων., 140
€ 300.000
77 m²
Piano 4
Ascensore
Balcone
Arredato

Nota

Annuncio aggiornato il 15/07/2024
Descrizione

riferimento: EK-6822687

Το διαμέρισμα βρίσκεται στον τέταρτο όροφο της πολυκατοικίας, είναι άριστα συντηρημένο σαν να κατοικήθηκε την πρώτη ημέρα. Η ανέγερση της πολυκατοικίας ξεκίνησε το 2004 και ολοκληρώθηκε τον Μάϊο του 2006, οπότε και κατοικήθηκε το ακίνητο.

Περιλαμβάνει μεγάλο ενιαίο χώρο με σαλονοτραπεζαρία και κουζίνα μαζί, δύο υπνοδωμάτια με ντουλάπες, χωλ, μπάνιο και μεγάλο μπαλκόνι με τέντες. Βλέπει στον κήπο της πολυκατοικίας με απόσταση από τις υπόλοιπες στο οικοδομικό τετράγωνο.

Διαθέτει αυτόνομη θέρμανση με φυσικό αέριο (ο ένοικος πληρώνει τις ώρες που θα κάνει χρήση), υποδοχές σε κάθε δωμάτιο για κλιματιστικό, το δάπεδο είναι ντυμένο με πλακάκια σε όλα τα δωμάτια. Κάθε δωμάτιο έχει μπαλκονόπορτες και το μπάνιο, παράθυρο.

Διατίθεται επιπλωμένο και είναι πρόσφατα βαμμένο, με τον κάθε του χώρο σε διαφορετικά χρώματα.

Ευκολη πρόσβαση στην πολυκατοικία για ανθρώπους με προβλήματα υγείας, όπως κινητικά. Το ασανσέρ είναι μεγάλο, χωρητικότητας 8 ατόμων.

Για αποθήκη και γκαράζ υπάρχει η δυνατότητα ενοικίασης στην πολυκατοικία.

Το διαμέρισμα είναι ήσυχο και απόλυτα ασφαλές, καθώς δεν γειτονεύει με άλλα διαμερίσματα και είναι αδύνατη η πρόσβαση σε οποιονδήποτε χώρο του παρά μόνο από την κεντρική είσοδο, διαθέτει πόρτα ασφαλείας.

Βρίσκεται πολύ κοντά στο ΜΕΤΡΟ Αμπελοκήπων και στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, από όπου περνούν συνεχώς λεωφορεία και τρόλεϊ, αλλά και στο γήπεδο του Παναθηναϊκού, το οποίο θα μετατραπεί προσεχώς σε τεράστιο πάρκο.

Επίσης, είναι πολύ κοντά στην μεγάλη αγορά του Γκύζη, στο ΙΚΑ Αμπελοκήπων, σε μεγάλα διαγνωστικά κέντρα (ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, ΙΑΤΡΟΚΟΣΜΟΣ), φαρμακεία, σε μεγάλα σούπερ μάρκετ (ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, BAZAAR, ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ) και βέβαια, στον Αρειο Πάγο και στο Εφετείο.
Caratteristiche
Tipologia
Appartamento
Contratto
Vendita
Piano
4
Ascensore
Superficie
77 m²
Arredato
Balcone
Riscaldamento
Autonomo, alimentato a metano
Altre caratteristiche
  • Porta blindata
Informazioni sul prezzo
Prezzo
€ 300.000
Prezzo al m²
3.896 €/m²
Efficienza energetica
  • Anno di costruzione

    2006
  • Riscaldamento

    Autonomo, alimentato a metano
  • Certificazione energetica

    In attesa di certificazione
Scopri ogni angolo dell'immobile
+10 foto
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista

Privato