Monolocale nuovo, primo piano, Agia Eleousa, Kallithea

Kallithea
€ 180.000
2 locali
49 m²
1 bagno
Piano 1
Ascensore
Balcone
Annuncio aggiornato il 26/06/2024
Descrizione

riferimento: Α-137165

Υπό Κατασκευή Διαμέρισμα 49 τ.μ. (Κωδικός Α1) 1ου ορόφου στην Καλλιθέα
Διατίθεται προς πώληση υπό κατασκευή διαμέρισμα 49,00 τ.μ., στον 1ο όροφο ενός πολυτελούς εξαώροφου κτηρίου κατοικιών ενεργειακής κλάσης Α+ στην Καλλιθέα.
Το διαμέρισμα είναι προσόψεως, διαμπερές, ευάερο και ευήλιο, με νοτιοανατολικό προσανατολισμό. Περιλαμβάνει: ενιαίο χώρο καθιστικού, τραπεζαρίας και κουζίνας, ένα υπνοδωμάτιο, ένα λουτρό, ένα μπαλκόνι προσόψεως 16,90 τ.μ. με πρόσβαση από το καθιστικό, ένα εσωτερικό μπαλκόνι 7.96 τ.μ. με πρόσβαση από το υπνοδωμάτιο, μία θέση στάθμευσης στην πιλοτή και μία αποθήκη 4,00 τ.μ. στο υπόγειο.
Χαρακτηριστικά και Παροχές
Η κατοικία διαθέτει: Αυτόνομη θέρμανση φυσικού αερίου με ατομικό λέβητα, μονάδα κλιματισμού A/C, Mitsubishi Multi Split, ζεστό νερό από ατομικό λέβητα αερίου σε συνδυαστική λειτουργία με ηλιακό θερμοσίφωνα, θερμοδιακοπτόμενα κουφώματα αλουμινίου, διπλά ενεργειακά κρύσταλλα, θερμομόνωση πάχους 10 cm, σίτες, ανελκυστήρας, πόρτα ασφάλειας, θυροτηλεόραση, κεντρική κεραία τηλεόρασης, δορυφορική κεραία τηλεόρασης, ηλεκτρικά ρολά, νυχτερινό ρεύμα, εγκατάσταση φόρτισης ηλεκτρικού αυτοκινήτου, δάπεδα από ευρωπαϊκά πλακίδια, πρόσβαση για ΑΜΕΑ.
Συμπληρωματικές Δυνατότητες: προεγκατάσταση οπτικών ινών, προεγκατάσταση συναγερμού, αναμονή για ηλεκτρικές τέντες.
Τοποθεσία
Η κατοικία βρίσκεται σε μια ήσυχη περιοχή, σε σημείο που συνδυάζει την ηρεμία με την εγγύτητα στις κεντρικές οδικές αρτηρίες. Προσφέρει εύκολη πρόσβαση προς το κέντρο της Αθήνας, τον Πειραιά και την Αθηναϊκή Ριβιέρα, καθιστώντας την ιδανική επιλογή για οικογένειες και επαγγελματίες.
Αυτό το σύγχρονο και πολυτελές διαμέρισμα στην Καλλιθέα είναι η ιδανική λύση για όσους επιθυμούν μια άνετη και ποιοτική διαβίωση σε μια από τις πλέον περιζήτητες περιοχές της Αθήνας βεράντα, βρίσκεται σε καλό σημείο της περιοχής, διπλά τζάμια αλουμινίου, δορυφορική κεραία, ενεργειακή κλάση Α+, ηλιακός θερμοσίφωνας, κατάσταση υπό κατασκευή, κλιματισμός, κουζίνα ενιαία με το σαλόνι, κουφώματα αλουμινίου, νυχτερινό ρεύμα, όλα τα υλικά κατασκευής είναι αρίστης ποιότητας, όμορφο και λειτουργικό διαμέρισμα, πάρκινγκ, πόρτα ασφαλείας, πρόσβαση για ΑΜΕΑ, σίτες, σωστή διαρρύθμιση, τύπος δαπέδων πλακάκια, φωτεινό, επιτρέπονται κατοικίδια , ζώνη οικιστική, πρόσβαση από άσφαλτο

► ALFAMESITIKI REAL ESTATE GROUP -

► Μέλος Συλλόγου Μεσιτών -

► Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το ακίνητο, το κτίριο ή την περιοχή καθώς και για την επίσκεψη του ακινήτου μπορείτε να επισκεφτείτε την σελίδα - https://www.alfamesitiki.gr/pdetails?id=Α-137165

► Για ευκαιρίες σε παρόμοια ακίνητα και σε άλλες περιοχές επισκεφτείτε
τη σελίδα μας στο alfamesitiki.gr

► Τελευταία ενημέρωση 26/6/2024

► Ακολουθήστε μας στο Facebook
www.facebook.com/alfamesitiki.gr


► Ζητάμε Ακίνητα για Ξένους και Έλληνες πελάτες της εταιρείας μας προς άμεση αγορά

► Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 95800 52
Caratteristiche
contratto
Vendita
tipologia
Appartamento
superficie
49 m²
locali
2 (1 camera da letto, 1 altro), 1 bagno
piano
1° piano, con ascensore, con accesso disabili
Posti Auto
1 in parcheggio/garage comune
altre caratteristiche
Porta blindata
Balcone
Impianto tv con parabola satellitare
Infissi esterni in doppio vetro / metallo
Costi
prezzo
€ 180.000
Efficienza energetica
anno di costruzione
2024
stato
Nuovo / In costruzione
riscaldamento
Autonomo, alimentato a metano
Efficienza energetica
A+
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista