Bilocale Σικυώνα, Kiato, Sikiona

SikionaΣικυώνα
€ 185.000
5+ locali
75 m²
1 bagno
Piano 3
No Ascensore
Balcone
Annuncio aggiornato il 05/06/2024
Descrizione

riferimento: 961339

Διαθέσιμο προς πώληση διαμέρισμα 75τ.μ. στον τρίτο όροφο στο Κιάτο, Κορινθίας. Το διαμέρισμα έχει υποστεί ανακαίνιση το 2018 και είναι έτοιμο να φιλοξενήσει τη νέα του οικογένεια. Ο εσωτερικός χώρος περιλαμβάνει έναν ενιαίο χώρο κουζίνας και καθιστικού, ιδανικό για κοινωνικές συναναστροφές και οικογενειακές στιγμές. Τα δύο υπνοδωμάτια είναι άνετα και κατάλληλα για ξεκούραση, ενώ το μπάνιο είναι πλήρως εξοπλισμένο και μοντέρνο.

Το διαμέρισμα διαθέτει δύο μπαλκόνια, το ένα ευρύχωρο και το άλλο μικρότερο, και τα δύο με εκπληκτική θέα στη θάλασσα. Η θάλασσα απέχει μόλις 20 μέτρα, προσφέροντας την ευκαιρία για καθημερινές βουτιές και βόλτες στην παραλία.

Το Κιάτο είναι μια πόλη που συνδυάζει την ηρεμία της παραθαλάσσιας ζωής με την ευκολία πρόσβασης σε όλες τις απαραίτητες υποδομές. Η όμορφη και οργανωμένη παραλία του Κιάτου είναι ιδανική για κολύμβηση και χαλάρωση, με καθαρά νερά. Η πρόσβαση στην παραλία είναι εξαιρετικά εύκολη και βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το διαμέρισμα.

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα του Κιάτου είναι η σιδηροδρομική γραμμή που συνδέει απευθείας την πόλη με το αεροδρόμιο της Αθήνας, καθιστώντας το ιδανικό για όσους ταξιδεύουν συχνά. Η απόσταση από την Αθήνα είναι περίπου μία ώρα με το τρένο, προσφέροντας εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στην πρωτεύουσα.

Επιπλέον, το Κιάτο προσφέρει όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες και υποδομές, όπως καταστήματα, εστιατόρια και καφετέριες, κάνοντας την καθημερινή ζωή άνετη και ευχάριστη. Η θέση στάθμευσης στην πιλοτή του διαμερίσματος προσφέρει επιπλέον ευκολία και ασφάλεια.

More than 2,000 properties at www.skourasrealestate.gr
#wedontjustsellhouses
Skouras Real Estate
Μεσιτική εταιρεία στην Πελοπόννησο
Ναύπλιο | Καλαμάτα | Πορτοχέλι | Κόρινθος
Μέλος ΕΠΠΑ, CEI, NAR
Τηλ. Κέντρο: 27520-29529
Κιν.: 6970975306
@skourasrealestate.gr
Υπεύθυνος Ακινήτου: Πίπιλος Αναστάσης
 
Οι πληροφορίες των ακινήτων που παρουσιάζουμε είναι αυτές που μας έχουν προσκομίσει οι ιδιοκτήτες. Η εταιρεία μας δε φέρει ευθύνη για τυχόν λανθασμένες πληροφορίες. Για την επίσκεψη ακινήτων απαιτείται προσκόμιση ταυτότητας/διαβατηρίου. Οι τοποθεσίες των ακινήτων στον χάρτη είναι κατά προσέγγιση.
 
Περισσότερα από 2,000 ακίνητα στο www.skourasrealestate.gr
#wedontjustsellhouses
Caratteristiche
contratto
Vendita
tipologia
Appartamento
superficie
75 m²
locali
5+ (2 camere da letto, 11 altri), 1 bagno
piano
3° piano
Posti Auto
1 in parcheggio/garage comune
altre caratteristiche
Porta blindata
Balcone
Infissi esterni in doppio vetro / metallo
Costi
prezzo
€ 185.000
Efficienza energetica
anno di costruzione
2005
stato
Ottimo / Ristrutturato
riscaldamento
Autonomo, alimentazione elettrica
certificazione energetica
In attesa di certificazione
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista