Monolocale Κέντρο Θεσσαλονίκης, Centro Storico, Salonicco - Centro

Salonicco - CentroΚέντρο Θεσσαλονίκης
€ 90.000
1 locale
20 m²
1 bagno
Piano 2
Ascensore
Arredato
Annuncio aggiornato il 05/06/2024
Descrizione

riferimento: 965246

Ανακαινισμένο και πλήρως επιπλωμένο studio 2ου ορόφου στο κέντρο της πόλης.
Το ακίνητο είναι προσόψεως , πολύ φωτεινό , σε οικοδομή με ασανσέρ και αποτελείται από έναν ενιαίο χώρο σαλοκουζίνας και ένα μπάνιο.
Έχει ανακαινισθεί με τα καλύτερα υλικά της αγοράς δημιουργώντας έναν καλαίσθητο και πολύ εργονομικό χώρο.
Διαθέτει πλήρη επίπλωση με τις ηλεκτρικές συσκευές, κλιματιστικό, θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας, συνθετικά κουφώματα, κρυφούς φωτισμούς κ.α.
Ένα πολύ αξιόλογο ακίνητο σε πολύ προνομιούχο θέση στο κέντρο της πόλης(απέναντι από το City College), ιδανικό για εκμετάλλευση είτε με βραχυχρόνια μίσθωση (airbnb), είτε με μακροχρόνια με πολύ μεγάλη απόδοση.

Studio/Γκαρσονιέρα Προς Πώληση, όροφος: 2ος, στην περιοχή: Κέντρο Θεσσαλονίκης - Ιστορικό Κέντρο. Το εμβαδόν του ακινήτου είναι 20 τ.μ.. Αποτελείται από:, 1 μπάνιο/α, 1 κουζίνα/ες, 1 σαλόνι/α. Έχει κατασκευαστεί το 1970 και ανακαινίστηκε το 2024. Η θέρμανση του ακινήτου είναι Ατομική με Ρεύμα, ενώ επίσης διατίθεται Κλιματισμός, έχει κουφώματα Συνθετικά με Διπλά τζάμια, ενεργειακό πιστοποιητικό: Δεν απαιτείται και τα δάπεδα είναι: Πλακάκια. Η κατάστασή του είναι: Καταπληκτική, βρίσκεται κοντά σε Μετρό, Συγκοινωνίες, Πάρκο, Θάλασσα, Παραλία, Σχολείο, Πλατεία, Εκκλησία, Παιδικό σταθμό, Super Market, Εμπορικό Κέντρο, Κέντρο Πόλης, Κέντρα διασκέδασης, Λιμάνι. Το ακίνητο είναι Βαμμένο, Επιπλωμένο, Προσόψεως, Φωτεινό, είναι κατάλληλο για Φοιτητές, Βραχυχρόνια Μίσθωση, Επένδυση, Εισόδημα και επίσης διαθέτει τα παρακάτω χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα: Ασανσέρ, Ηλεκτρ. Συσκευές, Πόρτα Ασφαλείας. Τιμή: €90.000. KW North, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310588411, email: kwnorth@kwgreece.gr, website: https://www.kwnorth.gr
Caratteristiche
contratto
Vendita
tipologia
Appartamento
superficie
20 m²
locali
1 locale, 1 bagno
piano
2° piano, con ascensore
altre caratteristiche
Porta blindata
Esposizione esterna
Arredato
Infissi esterni in doppio vetro / PVC
Costi
prezzo
€ 90.000
Efficienza energetica
anno di costruzione
1970
riscaldamento
Autonomo, alimentazione elettrica
certificazione energetica
Esente
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista