Duplex 180 m², Porto Rafti, Markopoulo

Markopoulo
€ 600.000
180 m²
3+ bagni
Annuncio aggiornato il 06/06/2024
Descrizione

riferimento: EK-6835941

Δύο πολύ όμορφες και φινετσάτες μεζονέτες 100τμ και 80τμ, πωλούνται μαζί, είναι κτισμένες το 2009 μέσα σε έναν καταπράσινο κήπο 380 τ.μ.
Μόλις μπούμε στον όμορφο κήπο, η πρώτη μεζονέτα μας υποδέχεται με ένα λευκό χρώμα στο σαλόνιμ που συνδυάζεται αρμονικά με την ενιαία τραπεζαρία και τη λευκή κουζίνα. Απέναντι από τον καναπέ, υπάρχει το ενεργειακό τζάκι κι ένα WC επισκεπτών. Η εσωτερική κομψή και εντυπωσιακή σκάλα μας καθοδηγεί προς τον επάνω όροφο, όπου βρίσκεται το master υπνοδωμάτιο με το δικό του βεστιάριο, με θέα το πράσινο. Δίπλα, υπάρχει ένας πρακτικός χώρος γραφείου και μουσικής, ο οποίος μπορεί να μετατραπεί σε δεύτερο υπνοδωμάτιο καθώς και το μεγάλο μπάνιο. Ανεβαίνοντας ακόμα πιο πάνω, βγαίνουμε στο χώρο του αίθριου με την καταπληκτική θέα του βουνού και το γαλάζιο της θάλασσας που συναντάει τον ουρανό, δημιουργώντας ένα μοναδικό περιβάλλον για χαλάρωση και αναζωογόνηση.
Κατεβαίνοντας στη δεύτερη μεζονέτα των 80 τ.μ, η λιτή αισθητική και το λευκό χρώμα εξακολουθούν να κυριαρχούν. Το σαλόνι με το τζάκι και τις μεγάλες τζαμαρίες προσφέρουν έναν άνετο και φωτεινό χώρο με θέα στον κήπο. Η σύγχρονη γκρι κουζίνα προσθέτει λειτουργικότητα και στυλ. Η εσωτερική σκάλα οδηγεί προς τον επάνω όροφο, όπου βρίσκεται το κυρίως υπνοδωμάτιο με μία μικρή βεράντα. Επιπλέον, στο ίδιο επίπεδο υπάρχει το κυρίως μπάνιο και ένα WC. Τέλος, ανεβαίνοντας την τελευταία σκάλα, φτάνουμε στην ταράτσα, όπου μια ανοιχτή θέα ξεδιπλώνεται μπροστά μας.
Απόσταση από τη θάλασσα 1;5 κμ Από αεροδρόμιο 22χλμ (30 λεπτά).
Κοντά σε αγορά και χώρους διασκέδασης. Κατάλληλα για οικογένειες που θέλουν ναι είναι και μαζί,και χωρια. Τα σπίτια θα παραδοθούν πλήρως εξοπλισμένα/επιπλωμένα. Πωλούνται μαζί
Είναι κατάλληλα τοσο για εξοχικό ,όσο και για μόνιμη κατοικία
Caratteristiche
contratto
Vendita
tipologia
Duplex
superficie
180 m²
locali
3+ bagni
piano
Piano terra
totale piani edificio
2 piani
altre caratteristiche
Impianto di allarme
Porta blindata
Costi
prezzo
€ 600.000
Efficienza energetica
anno di costruzione
2009
riscaldamento
Autonomo, alimentazione elettrica
Efficienza energetica
A+
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista