Monolocale Μητροπολίτου Ισιδώρου, Σπήλι 74053, Spili, Lampi

LampiΜητροπολίτου Ισιδώρου, Σπήλι 74053
€ 400/mese
2 locali
60 m²
1 bagno
Piano 1
No Ascensore
Balcone
Annuncio aggiornato il 07/06/2024
Descrizione

riferimento: EK-6846547

Διαμέρισμα 60 τ.μ. πρώτου ορόφου προς ενοικίαση, στην καρδιά του πανέμορφου παραδοσιακού οικισμού του Σπηλίου. Πρόκειται για ένα μερικώς ανακαινισμένο, ευρύχωρο και φωτεινό δυάρι, αποτελούμενο από ένα υπνοδωμάτιο, μία κουζίνα, σαλόνι κι ένα μπάνιο, ενώ το μπαλκόνι του έχει πρόσοψη στον κεντρικότερο δρόμο της περιοχής.

Το διαμέρισμα παραδίδεται χωρίς έπιπλα και μπορεί ο νέος ενοικιαστής να το διαμορφώσει ανάλογα με τις ανάγκες του, είτε προς χρήση κατοικίας είτε για επαγγελματική στέγη. Ο ελάχιστος χρόνος μίσθωσης είναι 12 μήνες, με δυνατότητα ανανέωσης. Ο συγκεκριμένος χώρος αποτελεί ιδανική επιλογή τόσο για ψηφιακούς νομάδες, δασκάλους και μόνιμους κατοίκους της περιοχής, όσο και για επαγγελματίες που επιθυμούν να το αξιοποιήσουν ως γραφείο.

Το Σπήλι είναι ένας ανεπτυγμένος κι ανεξάρτητος οικισμός, όπου υπάρχουν υπηρεσίες, σούπερ μάρκετ, ταβέρνες, κέντρο υγείας και γενικότερα ό,τι μπορεί να χρειαστεί κανείς.

Υπεύθυνος για την ανάθεση είναι ο Κωνσταντίνος Μουλλός αδειούχος μεσίτης με αριθμό Γ.Ε.ΜΗ: 3469607

Παρά το γεγονός οτι η Aspis Real Estate Ρεθύμνου παίρνει όσο το δυνατόν περισσότερα μέτρα για να διασφαλίσει οτι τα στοιχεία που αναγράφονται στις δημοσιευμένες αγγελίες είναι αληθή αυτά είναι κατά δήλωση των πωλητών και ως εκ τούτου δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για την ορθότητα των πληροφοριών. Σε κάθε περίπτωση δίνουμε ισχυρή σύσταση για έλεγχο των πληροφοριών από εξειδικευμένους επαγγελματίες πριν την καταβολή οποιουδήποτε χρηματικού ποσού.
Caratteristiche
contratto
Affitto
tipologia
Appartamento
superficie
60 m²
locali
2 (1 camera da letto, 1 altro), 1 bagno
piano
1° piano
altre caratteristiche
Esposizione esterna
Balcone
Infissi esterni in doppio vetro / legno
Costi
prezzo
€ 400/mese
cauzione
Non indicata
Efficienza energetica
anno di costruzione
1960
stato
Ottimo / Ristrutturato
riscaldamento
Autonomo, alimentazione elettrica
certificazione energetica
In attesa di certificazione
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista