Villa unifamiliare Λεωφόρος Αθηνών-Σουνίου, 190 01, Κερατέα, Centro, Keratea

KerateaΛεωφόρος Αθηνών-Σουνίου, 190 01, Κερατέα
€ 870.000
5+ locali
471 m²
3+ bagni
No Ascensore
Arredato
Annuncio aggiornato il 07/06/2024
Descrizione

riferimento: 2-691

Κωδικός ακινήτου: 2-691 - Κερατέα Κέντρο ΠΩΛΕΙΤΑΙ ανακαινισμένη επιπλωμένη βίλα ισόγειο συνολικής επιφάνειας 471 τ.μ. σε οικόπεδο 5000 τ.μ. . Αποτελείται από 5 υπνοδωμάτια, 3 σαλόνια, 2 κουζίνες, 3 μπάνια και 4 WC. Είναι κατασκευασμένη το 1981 και ανακαινίστηκε το 2020. Διαθέτει θέρμανση αυτόνομη - πετρελαίου, απεριόριστη θέα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, πόρτα ασφαλείας, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, τζάκι, A/C, συναγερμό, ηλεκτρικές συσκευές, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, κεραμοσκεπή, κάμερες, θυροτηλεόραση, νυχτερινό ρεύμα, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα απόσταση από θάλασσα 8000 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 18000 μέτρα απόσταση από μετρό 12000 μέτρα - Τιμή: 870.000 €
Μια Όμορφη Βίλα με Κήπο που σας Κάνει να Ξεχνάτε τον Κόσμο Αυτή η βίλα με κήπο, που μοιάζει με κάστρο, υψώνεται επιβλητικά στην κύρια είσοδο της Κερατέας. Είναι μια καταπληκτική κατοικία σε μια ήσυχη γειτονιά με φιλικούς και φροντιστικούς κατοίκους, ιδανική για μια μεγάλη οικογένεια.

**Πλεονεκτική Τοποθεσία** Η βίλα βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία, δίπλα σε έναν ευρύ κεντρικό δρόμο. Είναι 1 λεπτό από τον αυτοκινητόδρομο Lavriou, 7-8 λεπτά από τον αυτοκινητόδρομο του αεροδρομίου, 9-10 λεπτά από όμορφες παραλίες και 15 λεπτά από την παραλία Λαγονήσι. Τα μεγάλα εμπορικά κέντρα όπως το IKEA, το Εκπτωτικό Κέντρο και το Smart Park είναι όλα σε απόσταση 24 λεπτών με το αυτοκίνητο.

**Εύκολη Στάθμευση** Η βίλα διαθέτει ανοιχτό γκαράζ για 3-5 αυτοκίνητα και κλειστό γκαράζ για 2-3 αυτοκίνητα, και τα δύο με τηλεχειριζόμενες ηλεκτρικές πόρτες. **Πλούσιες Ανέσεις** Κοντά στη βίλα υπάρχουν δύο μεγάλα σούπερ μάρκετ (my market και LIDL), μεσαίου μεγέθους σούπερ μάρκετ (Masutis και Galaxias) και διάφορες άλλες ανέσεις όπως γήπεδα ποδοσφαίρου, παιδότοποι, εστιατόρια, καφετέριες και μπαρ.   Φαρμακεία, καφετέριες και σχολεία βρίσκονται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια.

**Ευρύχωρος και Όμορφος Κήπος** Η βίλα καλύπτει περίπου 5000 τετραγωνικά μέτρα, χωρισμένη σε πέντε περιοχές, συμπεριλαμβανομένου ενός ελαιώνα με σχεδόν εκατό ελαιόδεντρα και οπωροφόρα δέντρα, και ενός λαχανόκηπου με αυτόματο σύστημα άρδευσης. **Λογική Δομή Βίλας** Η βίλα έχει τρία επίπεδα. Το υπόγειο, που είναι στο ίδιο επίπεδο με το δρόμο, περιλαμβάνει σαλόνι, πλυσταριό, γραφείο, κουζίνα και μπάνιο, καθώς και μεγάλα εσωτερικά και εξωτερικά γκαράζ που φιλοξενούν 5-6 αυτοκίνητα. Το ισόγειο έχει ένα μικρό και ένα μεγάλο σαλόνι, καθένα με τζάκι, μια πολυλειτουργική κουζίνα και τραπεζαρίες. Ο πρώτος όροφος έχει πέντε δωμάτια (τρία υπνοδωμάτια, ένα γκαρνταρόμπα και ένα γυάλινο γραφείο).

**Σύγχρονες Εγκαταστάσεις** Η βίλα διαθέτει σύστημα ηλιακής ενέργειας 15kW, δύο μεγάλες υπόγειες δεξαμενές νερού με φυσικό σύστημα φιλτραρίσματος, και τρία ανεξάρτητα συστήματα παροχής νερού. Διαθέτει επίσης δύο συστήματα ασφαλείας με 13 κάμερες και 20 αισθητήρες υπερύθρων. Επιπλέον, η βίλα είναι εξοπλισμένη με σύστημα θέρμανσης καυσίμου και πέντε ανεξάρτητες μονάδες κλιματισμού.

**Φιλικό και Ασφαλές Περιβάλλον** Το γειτονικό ακίνητο είναι επίσης μια μεγάλη βίλα, πολύ ήσυχη και φιλική. Δίπλα βρίσκεται μια σύγχρονη ιδιωτική κλινική και κέντρο αποκατάστασης, που παρέχουν 24ωρη περιπολία ασφαλείας. **Ανθεκτική Κατασκευή** Η βίλα χτίστηκε το 1981 και ανακαινίστηκε πλήρως γύρω στο 2020, με αλουμινένιες πόρτες και παράθυρα ασφαλείας, διπλά τζάμια και σύνδεση με το δημοτικό αποχετευτικό σύστημα.

**Πολυτελής Εσωτερική Διακόσμηση** Η βίλα είναι διακοσμημένη με υψηλής ποιότητας κλασικά έπιπλα και πολλά αντίκες. Τα υπνοδωμάτια διαθέτουν χειροποίητα ξύλινα κρεβάτια και υψηλής ποιότητας στρώματα, με μεγάλες ντουλάπες από μασίφ ξύλο που παρέχουν άφθονο αποθηκευτικό χώρο.

**Βολικές Οικιακές Υπηρεσίες** Η βίλα έχει έναν έμπιστο κηπουρό που γνωρίζει τα πάντα εδώ και εργάζεται για σχεδόν δέκα χρόνια, κρατώντας τον κήπο καθαρό. Υπάρχει επίσης μια Φιλιππινέζα οικιακή βοηθός που είναι καλή στις οικιακές εργασίες και στην οργάνωση, κρατώντας το σπίτι καθαρό. Μιλά άπταιστα αγγλικά και ελληνικά.

**Παιδική Χαρά** Η βίλα διαθέτει μια αποκλειστική παιδική χαρά με τεχνητό γρασίδι, παιδικό δωμάτιο παιχνιδιού, φουσκωτή πισίνα κ.λπ. Δίπλα στον λαχανόκηπο υπάρχει ένας κρατημένος χώρος για πισίνα 6x12 μέτρων, απολαμβάνοντας τόσο την ηλιοφάνεια όσο και την ιδιωτικότητα.

Αυτή η βίλα είναι ιδανική τόσο για προσωπική κατοικία όσο και για επιχειρηματικές δραστηριότητες, έτοιμη να μεταφέρει την ομορφιά και τη ζεστασιά της στον επόμενο ιδιοκτήτη.

Caratteristiche
contratto
Vendita
tipologia
Villa unifamiliare | Immobile di lusso
superficie
471 m²
locali
5+ (5 camere da letto, 4 altri), 3+ bagni
piano
Piano terra
Posti Auto
1 in parcheggio/garage comune
altre caratteristiche
Caminetto
Impianto di allarme
Porta blindata
Esposizione esterna
Arredato
Giardino privato
Infissi esterni in doppio vetro / metallo
Costi
prezzo
€ 870.000
Efficienza energetica
anno di costruzione
1981
stato
Ottimo / Ristrutturato
riscaldamento
Autonomo, alimentato a gasolio
certificazione energetica
In attesa di certificazione
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista