Villa unifamiliare, ottimo stato, 400 m², Dikigorika, Voula

Voula
€ 13.000/mese
5+ locali
400 m²
3+ bagni
No Ascensore
Balcone
Arredato
Annuncio aggiornato il 08/06/2024
Descrizione

riferimento: 1727201

Στην Ανατολική Αττική, στην Κάτω Βούλα, διατίθεται προς μίσθωση πολυτελής βίλα 400τ.μ., με πισίνα. Εκτείνεται σε 3 επίπεδα, ισόγειο – 2ος όροφος. Πρόκειται για ένα γωνιακό και πολύ φωτεινό ακίνητο, κατασκευής του 2009, με πρόσφατη ανακαίνιση. Διατίθεται πλήρως επιπλωμένη και εξοπλισμένη με ηλεκτρικές συσκευές και προσφέρει όλες τις ανέσεις.

Στο ισόγειο, το επίπεδο που ενώνεται με τον κήπο, βρίσκεται ένα μάστερ διπλό υπνοδωμάτιο με ιδιωτικό μπάνιο, 2 μονά δωμάτια που επικοινωνούν μεταξύ τους με μπάνιο, ένα tv room, ένα μπάνιο, ένα w/c, ένα laundry room, ένα δωμάτιο υπηρεσίας με μπάνιο, μια αποθήκη και το γκαράζ. Στον 1ο όροφο τοποθετείται το άνετο, πολυτελές σαλόνι με το τζάκι και τον χώρο του μπαρ, ένα δεύτερο καθιστικό, μια τραπεζαρία, η πλήρως λειτουργική κουζίνα, άλλη μια βοηθητική τραπεζαρία και ένα w/c. Τέλος, στον 2ο όροφο – σοφίτα, βρίσκεται μια master κρεβατοκάμαρα και ακόμα ένα υπνοδωμάτιο με en suite μπάνιο.

Διαθέτει ξύλινα δάπεδα, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια και σίτες, τέντες στις βεράντες, πόρτα ασφαλείας, σύστημα συναγερμού, θυροτηλεόραση και εσωτερική σκάλα. Η θέρμανση είναι αυτόνομη πετρελαίου, ενώ διατίθενται επίσης κλιματιστικά για την ψύξη και boiler για τη θέρμανση του νερού. Εξωτερικά, διαθέτει έναν μεγάλο, διαμορφωμένο κήπο, με πλακόστρωτο καθιστικό με μπάρμπεκιου και πισίνα, όπως επίσης και φυτεμένα δέντρα περιμετρικά. Επιπλέον, διαθέτει αποθήκη και δύο θέσεις στάθμευσης.

Βρίσκεται σε καταπληκτικό σημείο, σε μια ήσυχη περιοχή, πολύ κοντά στη θάλασσα, στο νοσοκομείο της Βούλας, σε γήπεδα, πάρκα και πλατείες, ενώ έχει άμεση πρόσβαση στην αγορά και τις δημόσιες συγκοινωνίες.
Caratteristiche
contratto
Affitto
tipologia
Villa unifamiliare | Immobile di lusso
superficie
400 m²
locali
5+ (5 camere da letto, 1 altro), 3+ bagni
piano
Piano terra
totale piani edificio
2 piani
Posti Auto
1 in parcheggio/garage comune
altre caratteristiche
Caminetto
Mansarda
Impianto di allarme
Porta blindata
Balcone
Piscina
Arredato
Giardino privato
Infissi esterni in doppio vetro / metallo
Costi
prezzo
€ 13.000/mese
cauzione
Non indicata
Efficienza energetica
anno di costruzione
2009
stato
Ottimo / Ristrutturato
riscaldamento
Autonomo, alimentato a gasolio
certificazione energetica
In attesa di certificazione
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista