Attico Ανθέων, Antheon, Agios Dimitrios

Agios DimitriosΑνθέων
€ 185.000
2 locali
50 m²
1 bagno
Piano 6
Ascensore
Balcone
Annuncio aggiornato il 20/06/2024
Descrizione

riferimento: S386

Κωδικός ακινήτου: S386 - Άγιος Δημήτριος Ανθέων ΠΩΛΕΙΤΑΙ διαμέρισμα στον 6 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 50 τ.μ. . Αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, σαλοκουζίνα, μπάνιο . H κατασκευή ξεκίνησε το 2024 με ενεργειακή κλάση Α+ και διαθέτει θέρμανση ατομική - φυσικό αέριο, θέα σε ανοιχτό ορίζοντα, κουφώματα αλουμινίου, ξύλινα πατώματα, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, πρόσβαση ΑΜΕΑ, πάρκινγκ, αποθήκη 4 τ.μ., συναγερμό, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, δορυφορική κεραία, νυχτερινό ρεύμα, ανοιχτωσιά, μπαλκόνια 35 τ.μ. απόσταση από θάλασσα 4000 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 30000 μέτρα απόσταση από μετρό 900 μέτρα - Τιμή: 185.000 €
Φανταστικό! Ας φανταστούμε μαζί αυτό το όμορφο διαμέρισμα στον Άγιο Δημήτριο Ανθέων. Μόλις μπαίνεις, σε υποδέχεται ένας φωτεινός χώρος σαλονιού και κουζίνας, οι οποίοι ενώνονται δημιουργώντας ένα άνετο και φιλόξενο περιβάλλον. Τα δρύινα πατώματα δίνουν μια ζεστασιά σε κάθε γωνιά, ενώ τα θερμομονωτικά κουφώματα και οι ενεργειακοί υαλοπίνακες διασφαλίζουν την άριστη μόνωση και ενεργειακή απόδοση.
Το υπνοδωμάτιο είναι υπέροχο, με άνετους χώρους και εντοιχισμένες ντουλάπες για την αποθήκευση. Το μπάνιο είναι σχεδιασμένο με μοντέρνα αισθητική και υψηλής ποιότητας εξοπλισμό.
Το διαμέρισμα είναι πλήρως εξοπλισμένο με πολλές προσθήκες που το κάνουν ξεχωριστό: ηλιακό συλλέκτη για τη θέρμανση νερού, ταχυφορτιστή ηλεκτρικού οχήματος για τη βιώσιμη κινητικότητα, αποθήκη για επιπλέον αποθηκευτικό χώρο, και πάρκινγκ στο ισόγειο για εύκολη πρόσβαση.
Με μπαλκόνια 35 τ.μ., μπορείς να απολαμβάνεις τον καιρό και το φως του ήλιου. Η κατασκευή του με ενεργειακή κλάση Α+ δείχνει τη δέσμευση στη βιώσιμη κατοικία και την εξοικονόμηση ενέργειας.
Το γεγονός ότι βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το μετρό και τον κεντρικό δρόμο προσφέρει εξαιρετική σύνδεση με την πόλη. Και όλα αυτά σε μια τιμή που κάνει το διαμέρισμα μια εξαιρετική ευκαιρία για νέους ή ως επένδυση.
Αυτό το διαμέρισμα είναι πραγματικά μια επιλογή που συνδυάζει άνεση, ποιότητα και προοπτικές.
Caratteristiche
contratto
Vendita
tipologia
Attico | Immobile di lusso
superficie
50 m²
locali
2 (1 camera da letto, 1 altro), 1 bagno
piano
6° piano, con ascensore, con accesso disabili
Posti Auto
1 in parcheggio/garage comune
altre caratteristiche
Impianto di allarme
Porta blindata
Esposizione esterna
Balcone
Impianto tv con parabola satellitare
Infissi esterni in doppio vetro / metallo
Costi
prezzo
€ 185.000
Efficienza energetica
stato
Nuovo / In costruzione
riscaldamento
Autonomo, alimentato a metano
Efficienza energetica
A+
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista