Trilocale nuovo, primo piano, Terpsithea, Glyfada

Glyfada
€ 495.000
4 locali
116 m²
2 bagni
Piano 1
Ascensore
Balcone
Annuncio aggiornato il 06/07/2024
Descrizione

riferimento: Α-137299

Υπό Κατασκευή Διαμέρισμα 115,77 τ.μ. (Κωδικός Α1) 1ου ορόφου στην Τερψιθέα Γλυφάδας
Διατίθεται προς πώληση υπό κατασκευή διαμέρισμα 115,77 τ.μ., στον 1ο όροφο ενός πολυτελούς εξαώροφου κτηρίου κατοικιών ενεργειακής κλάσης Α+ στην Τερψιθέα Γλυφάδας.
Το διαμέρισμα είναι προσόψεως, διαμπερές, ευάερο και ευήλιο, με νοτιοδυτικό προσανατολισμό. Περιλαμβάνει ένα ενιαίο χώρο καθιστικού-τραπεζαρίας-κουζίνας, τρία υπνοδωμάτια, ένα λουτρό, ένα WC, ένα μεγάλο εξώστη προσόψεως 22.94 τ.μ. με πρόσβαση από το καθιστικό, έναν εξώστη 7,07 τ.μ. πίσω από το υπνοδωμάτιο 1, έναν ημιυπαίθριο χώρο 6,45 τ.μ., μία θέση στάθμευσης, μία αποθήκη 10,40 τ.μ. στο υπόγειο.
Χαρακτηριστικά και Παροχές
Αυτόνομη ψύξη-θέρμανση από αντλία θερμότητας: θέρμανση από επιδαπέδια θέρμανση ξηράς δόμησης, ψύξη από αυτόνομες κλιματιστικές μονάδες VRV, ζεστό νερό χρήσης από υβριδικό φωτοβολταϊκό σύστημα και δοχεία αδράνειας, θερμοδιακοπτόμενα εξωτερικά κουφώματα αλουμινίου, εξωτερική μόνωση σύμφωνα με τη μελέτη ΚΕΝΑΚ (Α++), υδραυλικός ανελκυστήρας ευρωπαϊκής προελεύσεως χωρητικότητας 7-8 ατόμων, εξώπορτες ασφαλείας διπλής θωράκισης, θυροτηλεόραση, κεντρική κεραία τηλεόρασης, δορυφορική κεραία τηλεόρασης, σύστημα αυτοματισμού (smart home), ενεργειακό τζάκι, κοινόχρηστος κήπος στο ισόγειο, πρόσβαση για ΑΜΕΑ.
Δάπεδα: στο σαλόνι και στους διαδρόμους πλακάκια μεγάλων διαστάσεων, στα υπνοδωμάτια προγυαλισμένο ξύλινο δάπεδο, στα μπάνια και στους εξώστες πλακάκια.
Η κατοικία βρίσκεται σε μια ήσυχη περιοχή, στον οικισμό της Τερψιθέας Γλυφάδας, η οποία βρίσκεται στις παρυφές του Υμηττού, με σχετική εγγύτητα στις κεντρικές οδικές αρτηρίες, ενώ ταυτόχρονα βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την Γλυφάδα και το project που δημιουργείται στο Ελληνικό. Με αυτόν τον τρόπο συνδυάζεται η ηρεμία της οικιακής ζωής με την ζωντάνια και την ενεργητικότητα των πέριξ περιοχών, της παραλιακής και της Αθηναϊκής Ριβιέρας γενικώτερα βεράντα, βρίσκεται σε καλό σημείο της περιοχής, διπλά τζάμια αλουμινίου, δορυφορική κεραία, ενδοδαπέδια θέρμανση, ενεργειακή κλάση Α+, κατάσταση υπό κατασκευή, κλιματισμός, κουζίνα ενιαία με το σαλόνι, κουφώματα αλουμινίου, όλα τα υλικά κατασκευής είναι αρίστης ποιότητας, όμορφο και λειτουργικό διαμέρισμα, πάρκινγκ, πόρτα ασφαλείας, πρόσβαση για ΑΜΕΑ, σίτες, σωστή διαρρύθμιση, φωτεινό, επιτρέπονται κατοικίδια , ζώνη οικιστική, πρόσβαση από άσφαλτο

► ALFAMESITIKI REAL ESTATE GROUP -

► Μέλος Συλλόγου Μεσιτών -

► Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το ακίνητο, το κτίριο ή την περιοχή καθώς και για την επίσκεψη του ακινήτου μπορείτε να επισκεφτείτε την σελίδα
- https://www.alfamesitiki.gr/pdetails?id=Α-137299

► Για ευκαιρίες σε παρόμοια ακίνητα και σε άλλες περιοχές επισκεφτείτε
τη σελίδα μας στο alfamesitiki.gr

► Τελευταία ενημέρωση 6/7/2024

► Ακολουθήστε μας στο Facebook
www.facebook.com/alfamesitiki.gr

! Σημείωση: Το σημείο στο χάρτη είναι ενδεικτικό και δεν καθορίζει την πραγματική διεύθυνση του ακινήτου !

► Ζητάμε Ακίνητα για Ξένους και Έλληνες πελάτες της εταιρείας μας προς άμεση αγορά

► Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 95800 52
Caratteristiche
contratto
Vendita
tipologia
Appartamento
superficie
116 m²
locali
4 (3 camere da letto, 1 altro), 2 bagni
piano
1° piano, con ascensore, con accesso disabili
Posti Auto
1 in parcheggio/garage comune
altre caratteristiche
Caminetto
Porta blindata
Balcone
Impianto tv con parabola satellitare
Infissi esterni in doppio vetro / metallo
Costi
prezzo
€ 495.000
Efficienza energetica
anno di costruzione
2024
stato
Nuovo / In costruzione
Efficienza energetica
A+
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista