Duplex 197 m², Alissos, Dytikis Achaias

Dytikis Achaias
€ 360.000
5+ locali
197 m²
2 bagni
No Ascensore
Balcone
Arredato
Annuncio aggiornato il 11/06/2024
Descrizione

riferimento: W-02VOD0

Σε ένα από τα πιο όμορφα περίχωρα της Πάτρας, μόλις 30 μέτρα από την παραλία και 20 λεπτά από το κέντρο της πόλης, αυτή η καταπληκτική μεζονέτα, κατασκευασμένη το 2006, συνδυάζει την πολυτέλεια με την άνεση. Από όλα τα μπαλκόνια του ακινήτου, θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε τον Πατραϊκό Κόλπο και τα βουνά της Στερεάς Ελλάδας.
Ιδιαίτερη σε αρχιτεκτονική, αποτελείται από 3 επίπεδα, 1ου και Ισογείου συνολικού εμβαδού 197 τ.μ. Το υπόγειο του ακινήτου συνολικού εμβαδού 114 τ.μ., αποτελείται από 2 θέσεις στάθμευσης, αποθήκη και playroom.
Στο πρώτο επίπεδο (106 τμ) συναντάμε 1 master υπνοδωμάτιο, 1 ευρύχωρο μπάνιο, έναν ενιαίο χώρο σαλόνι με τζάκι- κουζίνα με πάσο και απεριόριστη θέα στη θάλασσα.
Μέσω εσωτερικής σκάλας κατεβαίνουμε στο ισόγειο των 91 τ.μ, στο οποίο βρίσκονται 1 μικρό σαλόνι με κουζίνα,1 ευρύχωρο μπάνιο, 2 μεγάλες κρεβατοκάμαρες και δωμάτιο πλυντηρίου.
Όλοι οι εσωτερικοί χώροι είναι εξοπλισμένοι με κεντρικό σύστημα θέρμανσης καθώς και a/c.
Εξωτερικά και στο υψηλότερο επίπεδο του 1ου επιπέδου, εκτείνεται η βεράντα με την πέργκολα και το BBQ, για άφθονες στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης.

Μια ευκαιρία τόσο για μόνιμη κατοικία όσο και εξοχική, που δεν πρέπει να χάσετε!

*Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Τοποθεσία: H Πάτρα είναι η μεγαλύτερη πόλη της Πελοποννήσου αλλά και η τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας.

Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Η Πάτρα είναι ένα από τα σημαντικότερα αστικά κέντρα και διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα λιμάνια της Ελλάδας, το οποίο λόγω της κομβικής του τοποθεσίας προσφέρει άμεση επικοινωνία με την Ιταλία και την ευρωπαϊκή δύση. Ακόμα, η Πάτρα αποτελεί έναν μοναδικό προορισμό ιδανικό για όλες τις ηλικίες και τα γούστα καθώς είναι μία πόλη όπου συνδυάζει εξαιρετικά τη διασκέδαση, την ιστορία αλλά και τον πολιτισμό.
Ένα από τα μεγαλύτερα έργα που έχουν πραγματοποιηθεί ποτέ βρίσκεται στην Πάτρα και είναι η Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου η οποία συνδέει το προάστιο της Πάτρας Ρίο με το χωριό Αντίρριο της Αιτωλοακαρνανίας, ενώνοντας έτσι την βόρεια Πελοπόννησο με τη δυτική Στερεά Ελλάδα.
Η Πάτρα κάθε χρόνο φιλοξενεί ένα από τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά καρναβάλια, το Πατρινό καρναβάλι, όπου κατά τη διάρκειά του πραγματοποιούνται μεγάλες παρελάσεις με εντυπωσιακά άρματα αλλά και η πληθώρα διάφορων εκδηλώσεων που προσελκύουν αρκετό κόσμο και κυρίως φοιτητές από όλη την Ελλάδα.

Προσβασιμότητα: Η Πάτρα συνδέεται με την Αθήνα μέσω της Νέας Εθνικής Οδού Πατρών- Αθηνών η απόσταση είναι περίπου 216 χλμ και η συνολική διαδρομή είναι περίπου 2 ώρες. Το ΚΤΕΛ Αχαΐας συνδέει την Πάτρα με πολλούς προορισμούς όπως τη Θεσσαλονίκη, τα Ιωάννινα, τη Λαμία, το Βόλο και την Καλαμάτα. Επίσης, το νέο και το παλιό λιμάνι της Πάτρα τη συνδέουν με τα λιμάνια της Ιταλίας και της δυτικής Ελλάδας.
Επενδυτική Δυναμική: Η Πάτρα είναι το μεγαλύτερο οικονομικό, εμπορικό και πολιτιστικό κέντρο της Πελοποννήσου και της δυτικής Ελλάδας τα τελευταία χρόνια προσελκύει ολοένα και περισσότερους αγοραστές και επενδυτές αυξάνοντας την επενδυτική δύναμη της περιοχής.
Caratteristiche
contratto
Vendita
tipologia
Duplex | Immobile di lusso
superficie
197 m²
locali
5+ (3 camere da letto, 3 altri), 2 bagni
piano
Piano terra
totale piani edificio
3 piani
Posti Auto
1 in parcheggio/garage comune
altre caratteristiche
Caminetto
Impianto di allarme
Porta blindata
Esposizione esterna
Balcone
Arredato
Giardino privato
Infissi esterni in doppio vetro / metallo
Costi
prezzo
€ 360.000
Efficienza energetica
anno di costruzione
2006
riscaldamento
Centralizzato, alimentato a gasolio
certificazione energetica
In attesa di certificazione
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista