Bilocale ottimo stato, terzo piano, Dikigorika, Voula

Voula
€ 1.300/mese
3 locali
74 m²
1 bagno
Piano 3
Ascensore
Balcone
Annuncio aggiornato il 13/06/2024
Descrizione

riferimento: W-02W43E

Καλώς ήρθατε στο ευρύχωρο και φιλόξενο διαμέρισμα 74m2 στον τρίτο όροφο, που βρίσκεται σε ένα γαλήνιο παραθαλάσσιο περιβάλλον με όμορφη θέα στον ανοιχτό ορίζοντα και το καταπράσινο τοπίο. Καθώς μπαίνετε στο εσωτερικό, σας υποδέχεται μια ζεστή και άνετη ατμόσφαιρα που προσκαλεί σε χαλάρωση και άνεση.

Το διαμέρισμα διαθέτει δύο κομψά υπνοδωμάτια, το καθένα από τα οποία προσφέρει ένα γαλήνιο καταφύγιο για ξεκούραση και αναζωογόνηση. Το απαλό φυσικό φως φιλτράρεται μέσα από τα παράθυρα, δημιουργώντας μια ήρεμη ατμόσφαιρα όπου μπορείτε να χαλαρώσετε και να επαναφορτίσετε μετά από μια κουραστική μέρα.

Το μπάνιο είναι καλαίσθητα σχεδιασμένο με καταπραϋντικές χρωματικές παλέτες, μπείτε στο ντους και αφήστε την απαλή ροή του νερού να ξεπλύνει το άγχος της ημέρας, αφήνοντάς σας να νιώσετε αναζωογονημένοι και ανανεωμένοι.
Αν και αυτή η κουζίνα δεν διαθέτει συσκευές, παρέχει έναν κενό καμβά για να την προσαρμόσετε και να την εξοπλίσετε σύμφωνα με τις προτιμήσεις και τις ανάγκες σας. Με τους γρανιτένιους πάγκους, τις άφθονες επιλογές αποθήκευσης, αυτή η κουζίνα είναι έτοιμη να μετατραπεί στην καρδιά του σπιτιού σας, όπου μπορείτε να απελευθερώσετε τη μαγειρική σας δημιουργικότητα και να απολαύσετε την απόλαυση του μαγειρέματος σε έναν χώρο που είναι λειτουργικός και όμορφος.

Από το σαλόνι, μπορείτε να ατενίζετε τη μαγευτική θέα του ανοιχτού ορίζοντα και του καταπράσινου πρασίνου που απλώνεται μπροστά σας. Η γαλήνια ομορφιά της θάλασσας βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής, επιτρέποντάς σας να απολαμβάνετε την ηρεμιστική παρουσία της φύσης από την άνεση του σπιτιού σας.
Αυτό το διαμέρισμα προσφέρει το τέλειο μείγμα παραθαλάσσιας ηρεμίας και αστικής ευκολίας, καθιστώντας το ιδανικό καταφύγιο για όσους αναζητούν μια αρμονική ισορροπία μεταξύ της σύγχρονης ζωής και της φυσικής ομορφιάς. Αγκαλιάστε τον χαλαρό παράκτιο τρόπο ζωής και βυθιστείτε στη γαλήνη του περιβάλλοντός σας, με τη θάλασσα ως συνεχή σύντροφο και τον ορίζοντα ως καθημερινή σας έμπνευση.

Τοποθεσία: Βούλα είναι μια προνομιακή τοποθεσία στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, καθώς βρίσκεται πολύ κοντά σε όλες τις ανέσεις και μόλις 30 λεπτά μακριά από το ιστορικό κέντρο της Αθήνας.

Μοναδικά χαρακτηριστικά: Η Βούλα είναι μια ζωντανή αλλά ήσυχη και ασφαλής κατοικημένη περιοχή που φιλοξενεί μοντέρνες μπουτίκ, wine bars, καφέ, εστιατόρια, μια υπέροχη ακτογραμμή και ένα καλά εξοπλισμένο δημόσιο νοσοκομείο. Διαθέτει ένα ζωντανό εμπορικό κέντρο με σούπερ μάρκετ, γυμναστήρια και τράπεζες και βρίσκεται κοντά σε διεθνή σχολεία.

Προσβασιμότητα: Πρόσβαση με λεωφορείο στο κέντρο της πόλης και στη Γλυφάδα, τον πλησιέστερο εμπορικό κόμβο και μόλις 20 λεπτά οδικώς από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Αθήνας. Απέχει δέκα λεπτά με το αυτοκίνητο από το πιο σημαντικό νέο έργο ανάπτυξης ακινήτων στο Ελληνικό.
Caratteristiche
contratto
Affitto
tipologia
Appartamento | Immobile di lusso
superficie
74 m²
locali
3 (2 camere da letto, 1 altro), 1 bagno
piano
3° piano, con ascensore
altre caratteristiche
Impianto di allarme
Porta blindata
Esposizione esterna
Balcone
Impianto tv con parabola satellitare
Giardino comune
Infissi esterni in doppio vetro / metallo
Costi
prezzo
€ 1.300/mese
cauzione
Non indicata
Efficienza energetica
anno di costruzione
1975
stato
Ottimo / Ristrutturato
riscaldamento
Centralizzato, alimentato a metano
certificazione energetica
In attesa di certificazione
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista