1/25

Terreno edificabile in Vendita

Toroni630 72
€ 420.000
3.000 m²

Nota

Annuncio aggiornato il 14/10/2024
Descrizione

riferimento: 1-642

Κωδικός ακινήτου: 1-642 - Τορώνη Σκάλα Συκέας ΚΡΙΑΡΙΤΣΙ ΠΩΛΕΙΤΑΙ οικοδομήσιμο αμφιθεατρικό οικόπεδο συνολικής επιφάνειας 3000 τ.μ. Διαθέτει απόσταση από θάλασσα 1500 μέτρα Τιμή: 420.000 €
Πωλείται στο Κριαρίτσι ένα εξαιρετικό οικοδομήσιμο οικόπεδο συνολικής επιφάνειας 3.000 τ.μ., αποτελούμενο από έξι ενωμένα οικόπεδα. Με πρόσοψη 100 μέτρων, το οικόπεδο είναι υπερυψωμένο και προσφέρει εκπληκτική θέα προς τον Άγιο Ιωάννη, το Βαλτί, το Άγιο Όρος και το ίδιο το Κριαρίτσι. Αυτό το προνομιακό οικόπεδο συνδυάζει μοναδικά την ηρεμία και τη φυσική ομορφιά της περιοχής, καθιστώντας το ιδανικό για την κατασκευή εξοχικής κατοικίας ή μόνιμης διαμονής. Η εντυπωσιακή θέα και η στρατηγική του τοποθεσία το καθιστούν ένα σπάνιο και πολύτιμο ακίνητο, προσφέροντας την απόλυτη αίσθηση ελευθερίας και χαλάρωσης. Αξιοποιήστε αυτή τη μοναδική ευκαιρία και δημιουργήστε τον προσωπικό σας παράδεισο σε ένα από τα πιο μαγευτικά μέρη της Χαλκιδικής. Η τοποθεσία, το μέγεθος και η θέα αυτού του οικοπέδου εγγυώνται μια ασύγκριτη ποιότητα ζωής και μια επένδυση με διαχρονική αξία.

Το γραφείο μας Sithon Real Estate με έδρα τη Συκιά Χαλκιδικής δημιουργήθηκε για να καλύψει τις ανάγκες των ευρύτερων περιοχών όπως Συκιάς, Σάρτης, Καλαμίτσι, Κριαρίτσι, Πόρτο Κουφό, Τορώνης αλλά και ολόκληρης της Σιθωνίας.
Η ομάδα του Sithon Real Estate και των συνεργατών της με νομικές υπηρεσίες, συμβολαιογραφική κάλυψη, συμβουλές προς έκδοση δανείων, πολεοδομικές συμβουλές, τοπογραφικές μελέτες, διαχείριση εκμετάλλευσης ακινήτων, καθιστά το γραφείο μας έτοιμο να διεκπεραιώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την κάθε συναλλαγή σας.

Sithon Real Estate
Μεσιτικό Γραφείο: Δέσποινα Δριστάρη
Διεύθυνση: Συκιά Χαλκιδικής
ΤΚ: 63072
Κινητό: 6907859220 whats up/viber
Email : sithon.realestate@gmail.com
Caratteristiche
Contratto
Vendita | Immobile a reddito
Tipologia
Terreno edificabile
Superficie
3.000 m²
Accesso in strada/servitù di passaggio
In autostrada
Informazioni sul prezzo
Prezzo
€ 420.000
Prezzo al m²
140 €/m²
Scopri ogni angolo dell'immobile
+22 foto
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista