Duplex Κλήμα, Perdika, Aegina

AeginaΚλήμα
€ 350.000
4 locali
175 m²
2 bagni
No Ascensore
Arredato
Annuncio aggiornato il 13/06/2024
Descrizione

riferimento: 112147

Κωδικός ακινήτου: 112147 - Αίγινα Κλήμα ΠΩΛΕΙΤΑΙ επιπλωμένη μεζονέτα ισόγειο συνολικής επιφάνειας 175 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, 2 μπάνια . Είναι κατασκευασμένη το 2000 με ενεργειακή κλάση Δ και διαθέτει θέρμανση αυτόνομη - πετρελαίου, απεριόριστη θέα, κουφώματα αλουμινίου, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, τζάκι, A/C, ηλεκτρικές συσκευές, τέντες, σίτες, διπλά τζάμια, δορυφορική κεραία, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα απόσταση από θάλασσα 800 μέτρα απόσταση από πόλη 12500 μέτρα απόσταση από χωριό 2000 μέτρα - Τιμή: 350.000 €

Ανεξάρτητη κατοικία σε συγκρότημα τριών κατοικιών κτισμένες σε οικόπεδο 4.000 τμ στην Αίγινα. Όλες οι οικίες είναι ανεξάρτητες, δεν εφάπτονται και διαθέτουν τον δικό τους ιδιωτικό κήπο.
Τοποθετείται στο νοτιοδυτικό τμήμα του νησιού, πολύ κοντά στον Όρμο Καρυώτη, απολαμβάνοντας λόγω προσανατολισμού μαγευτικά ηλιοβασιλέματα με θέα την θάλασσα του Αιγαίου.
Η κατοικία είναι συνολικά 175τμ και αναπτύσσεται ως εξής:
Στο ισόγειο βρίσκεται το σαλόνι με το τζάκι, η ανεξάρτητη κουζίνα, 1 μικρό υπνοδωμάτιο και 1 μπάνιο με ντουσιέρα. Όλοι οι χώροι καταλήγουν σε βεράντα με πέργκολα και τέντες και πρόσβαση στον κήπο.
Στο 1ο όροφο βρίσκονται 2 υπνοδωμάτια που μοιράζονται 1 μπάνιο με ντουζιέρα. Τα υ/δ μοιράζονται μία υπέροχη  βεράντα με πέργκολα και απεριόριστη θέα στο γαλάζιο. 
Το ημιυπόγειο της κατοικίας είναι  75 τ.μ., ημιτελές, με δική του είσοδο το οποίο επικοινωνεί με εξωτερική σκάλα με την κατοικία. Στο χώρο αυτό διαθέτει καθιστικό, δύο υπνοδωμάτια, 1 λουτρό, κουζίνα και ένα κελάρι. Υπάρχουν αναμονές ηλεκτρολογικές και υδραυλικές έτοιμες ώστε να ολοκληρωθεί για πλήρη λειτουργία. 
Διαθέτει κλιματισμό σε όλους τους χώρους, αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου σε περίπτωση μόνιμης κατοίκησης, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, σίτες, κρυφό φωτισμό, δρύινα πατώματα στα υ/δ και βιομηχανικό δάπεδο στο ισόγειο επίπεδο,  πλήρη επίπλωση και όλες τις ηλεκτρικές συσκευές καθώς και πολλούς αποθηκευτικούς χώρους.
Θέσεις στάθμευσης εντός οικοπέδο.
Η κατοικία πληροί όλες τις προδιαγραφές είτε για μόνιμη κατοικία είτε για εξοχική και ως επένδυση για τουριστική εκμετάλλευση.
Βρίσκεται σε ένα από τα πιο αξιόλογα νησιά του Σαρωνικού, μόλις 1 ώρα από το λιμάνι του Πειραιά.

Περισσότερα διαθέσιμα ακίνητα στην ιστοσελίδα μας: www.dp-properties.gr
Caratteristiche
contratto
Vendita
tipologia
Duplex
superficie
175 m²
locali
4 (3 camere da letto, 1 altro), 2 bagni
piano
Piano terra
Posti Auto
1 in parcheggio/garage comune
altre caratteristiche
Caminetto
Esposizione esterna
Impianto tv con parabola satellitare
Arredato
Giardino privato
Infissi esterni in doppio vetro / metallo
Costi
prezzo
€ 350.000
Efficienza energetica
anno di costruzione
2000
riscaldamento
Autonomo, alimentato a gasolio
Efficienza energetica
Δ
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista