Monolocale ottimo stato, piano terra, Ano Kipseli - Evelpidon, Kipseli

Kipseli
€ 64.000
2 locali
26 m²
1 bagno
Piano T
Ascensore
Annuncio aggiornato il 20/06/2024
Descrizione

riferimento: 202312113s

Μοντέρνο διαμέρισμα 26 τ.μ. σε κεντρικό σημείο της Αθήνας, κοντά στο αρχαιολογικό μουσείο, πίσω από την ΑΣΟΕΕ (3 λεπτά από την ΑΣΟΕΕ με τα πόδια ) και πολύ κοντά στη νέα στάση μετρό Κυψέλης διατίθεται επιπλωμένο, με όλες τις ηλεκτρικές συσκευές προς πώληση.

Βρίσκεται σε μια αριστοκρατική πολυκατοικία με επιβλητική είσοδο σε οικόπεδο 409 τ.μ.

Μόλις ολοκληρώθηκε η ολική ανακαίνιση του διαμερίσματος με υψηλές προδιαγραφές. Το διαμέρισμα αποτελείται από χώλ, ευρύχωρο μπάνιο πολυτελείας, έναν ενιαίο χώρο με μεγάλη κουζίνα και καθιστικό και ένα μπαλκόνι με απρόσκοπτη πρόσβαση στο χώρο πρασίνου. Επίσης, διαθέτει εντοιχισμένη ντουλάπα με συρόμενες πόρτες.

Έχουν ήδη τοποθετηθεί καινούργιες ηλεκτρικές συσκευές (κλιματιστικό, ψυγείο, φούρνο και πλυντήριο ρούχων) στο διαμέρισμα, όπως επίσης και μοντέρνα, ελαφρυά επίπλωση.

Το ακίνητο διαθέτει ακόμα κεντρική θέρμανση φυσικού αερίου που λειτουργεί κανονικά και είναι συνδεδεμένο ίντερνετ με τη Nova.

Το διαμέρισμα ξεχωρίζει λόγω του ότι έχει πρόσβαση σε μια καλλιτεχνική αυλή 150 τ.μ. με ψηλά δέντρα. Δίνει την αίσθηση της όασης στο ενώ βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας. Είναι ιδανικό για κατοικία, για επένδυση, για airbnb ή και για επαγγελματική στέγη.

Έχει εκδοθεί ήδη η προεπισκόπηση της ηλεκτρονικής ταυτότητας και τα έγγραφα του κτηματολογίου. Τα απαραίτητα έγγραφα είναι έτοιμα για το νέο συμβόλαιο μεταβίβασης.

Μπορεί να πραγματοποιηθεί εντός λίγων ημερών το νέο αγοραπωλητήριο συμβόλαιο στην ίδια συμβολαιογράφο που είχε ετοιμάσει και το προηγούμενο.

Ιδανικό και για όσους αγαπούν τη φύση, τα κατοικίδια και θέλουν να βρίσκονται στο κέντρο της Αθήνας για μόνιμα ή εποχιακά.

Εάν υπάρχει σχετικό βίντεο, μπορείτε παρακαλώ να το τσεκάρετε.

Εφόσον καλύπτει τις ανάγκες και τα κριτήριά σας, θα κανονιστεί επίσκεψη. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα να προγραμματιστεί βιντεοκλήση.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το συγκεκριμένο ακίνητο καλώντας ή αφήνοντας ηχητικό ή γραπτό μήνυμα στο Whatsapp ή το Viber στον αριθμό μου +306943283470 και θα σας απαντήσω προσωπικά το συντομότερο. Είμαι η Μπίμπα Νάντια Ολιστική Μεσίτρια MSc MA.

Το μεσιτικό μου γραφείο βρίσκεται στην πλατεία της Βούλας από το 2009, στη Λεωφόρο Βασιλέως Παύλου 59. Διακρίθηκα μέσα στα 100 καλύτερα μεσιτικά γραφεία της Ελλάδος για το έτος 2023 και το 2022. Το 2023 βραβεύτηκα επίσης, ως η πρώτη μεσίτρια με 101 πεντάστερες αξιολογήσεις στην Ελλάδα στον κλάδο των μεσιτικών υπηρεσιών.

Θεμέλιο για την κάθε νέα συνεργασία που δημιουργείται είναι ο αμοιβαίος σεβασμός και η ισότητα. Εάν σας αγγίζει η ολιστική προσέγγιση στη μεσιτεία ακινήτων, θα χαρώ να συνεργαστούμε και σε άλλα δικά σας ακίνητα.

Επίσης, μπορείτε να παρακολουθείτε περισσότερα βίντεο στο Youtube, Τiktok, Instagram ή Facebook στη σελίδα Nantia Mpimpa Holistic Real Estate Agent.

Το μεσιτικό γραφείο λειτουργεί στα πλαίσια του νόμου περί μεσιτείας της ελληνικής νομοθεσίας.

Κατά την υπόδειξη του ακινήτου χρειάζεται να υποδεικνύεται η ταυτότητα σας, σύμφωνα με το νόμο Ν.4072/2012.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το ενδιαφέρον και την προτίμηση.

Με εκτίμηση,
Μπίμπα Νάντια
Ολιστική Μεσίτρια

Περιβαλλοντολόγος MSc
Πολιτικός Επιστήμονας MA
Επιχειρηματίας από το 2009
Caratteristiche
contratto
Vendita
tipologia
Appartamento
superficie
26 m²
locali
2 (1 camera da letto, 1 altro), 1 bagno
piano
Piano terra, con ascensore, con accesso disabili
altre caratteristiche
Porta blindata
Esposizione esterna
Giardino privato
Infissi esterni in doppio vetro / metallo
Costi
prezzo
€ 64.000
Efficienza energetica
anno di costruzione
1960
stato
Ottimo / Ristrutturato
riscaldamento
Centralizzato, alimentato a metano
Efficienza energetica
Δ
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista